RevyKom er et samarbeid mellom linjeforeningene EMIL og Smørekoppen (Maskin). Hvert år i ca februar setter vi opp den tradisjonsrike EMIL- og Smørekoppen revyen, en revy som opp gjennom årene har fått et godt rykte.

Det jobbes med revyen fra tidlig semesterstart på høsten til den skal fremvises en gang i vårsemesteret.

Det er ingen krav til skuespillerprestasjoner, snekkerferdigheter eller andre egenskaper for å være med, alle er velkomne og blir tatt imot med åpne armer. Det eneste du trenger er å ha lyst til å være med!

Det arrangeres ukentlige skrivemøter hvor alle kan være med, selv om du ikke er med i skrivegruppa. Kosegruppa har også noen møter hvor de planlegger alt det koselige og sosiale som skal skje innad i revyen. I tillegg til det har vi noen helger hvor vi jobber med sketsjer, har leker og gjør andre morsomme ting. Til slutt er intensivperioden som er de ukene før revyen settes opp. Da jobber skuespillerene med finpussen av sketsjene, bandet tuner inn instrumentene slik at lyden sitter perfekt, og byggegruppa ferdigstiller kostymer og rekvisitter til den store premieredagen!

I denne komiteen vektlegger vi det sosiale samholdet! Vi ønsker å skape en plattform der du kan være kreativ, ha det gøy og få nye venner! Etter revymøter oppfordrer vi gjerne til sosialt samvær for de som vil være med på det! Vi har også en del interne arrangementer for komitemedlemmene, som f.eks. bli-kjent fest, nyttårsbord og spillkvelder. I tillegg til dette har vi også som tradisjon å dra på en hyttetur i høstsemesteret. Her blir man en ordentlig sammensveisa gjeng, gjennom leker, aktiviteter og sang rundt kveldsbålet. Det knyttes vennskapsbånd som er med på å skape en positiv atmosfære gjennom resten av året.

For at vi skal kunne arrangere den årlige revyen trenger vi folk som deg! Vil du være skuespiller, danser, spille i band, bygge kulisser, sy kostymer, være tekstforfatter, jobbe med PR eller rett og slett bare være med og kose deg i et skikkelig morsomt og sosialt verv, er dette komiteen for deg!

Nora Løvdal Gamnes
Revysjef EMIL
Email: noragamnes@hotmail.no
Susanne Wiese
Revysjef Smørekoppen
Email: susanne.wiese@live.no
Jørgen Skagemo
Økonomiansvarlig
Email: jorgen-skagemo@hotmail.com