FOR BEDRIFTER

Bedriftspresentasjon på Gløshaugen

Her foregår en presentasjon på ettermiddagen/kvelden etterfulgt av middag enten på Gløshaugen eller i byen.

Bedriftspresentasjon på dagtid

Dette kaller vi for lunsjbedriftspresentasjon, og foregår på dagen. Da serveres det lunsj i stedet for middag. Dette foregår oftest på Gløshaugen da studentene har andre forelesninger utover dagen.

Intim bedriftspresentasjon

Vi kan også tilby en mindre og mer intim bedriftspresentasjon hvor det kun er få studenter invitert. Idéen er da å invitere til en bedre middag etterpå, hvor bedriften kan komme i nærmere kontakt med aktuelle arbeidstagere for fremtiden

Annen profilering

EMIL-Link kan være behjelpelig med profilering av av events, jobbannonser, masteroppgaver og stipend. Det er også mulighet for å legge inn annonser i Vannmagasinet, studentavisen for linjeforening til Energi og miljø EMIL. 

 I tillegg kan EMIL-Link tilby bedrifter plass på EMILWeb i form av logo på jobbtorget og egen bedriftside. Her har bedriften din en ypperlig sjanse til å nå energi- og miljøstudenter utenom bedriftspresentasjoner!

Ønsker din bedrift å arrangere bedriftspresentasjon, annonsere på jobbtorget eller bare forhøre dere om andre muligheter hos energi og miljø ved NTNU?

Ta kontakt med EMIL-Link på link-styret@emilweb.no.