pikestrøm2

Pikestrøm er EMILs kvinnekor, og ble startet opp høsten 2013. Vi består av ca. 20-30 sangglade, entusiastiske og blide piker fra alle årstrinn, samt en smukk dirigent!

Vi synger et variert utvalg av moderne musikk og egenskrevne tekster, i tillegg til tradisjonelle korslagere. Til tross for å være en av de yngste komitéene til EMIL, er vi allerede et godt etablert studentkor. Vi holder en konsert på slutten av hvert semester, samt noen mindre opptredener i løpet av semesteret. I tillegg arrangeres det selvfølgelig flere sosiale begivenheter for koristene, som hytteturer, fester, korhelger og annet kos!

Ønsker du å være med?

Pikestrøm øver hver onsdag fra kl. 18:15 i Gamle Elektro, og vi har vanligvis opptak på starten av hvert semester. Det er ingen krav til sangbakgrunn, bare at du liker å ha det gøy både med sang, show og i generelle sosiale omstendigheter. Og ja, vil være med å skape vakre toner med andre sangglade piker. Erfaringen i koret er spredt, fra de som har sunget i kor i mange år, til de som foreløpig bare har en karriere fra dusjen. Det viktigste er at du har lyst til å lære. Pikestrøm kan få alle til å synge!

Ønsker du at vi skal opptre på ditt arrangement?

Vi tar selvsagt på oss underholdningsoppdrag. Vi er nemlig veldig glad i å opptre! Send en henvendelse til pikestrom@gmail.com.

Pikestrøm under vårkonserten 2016

Kontakt: pikestrom@gmail.com

Instagram: @pikestrom

Lik oss på Facebook!

Styret
Leder (Moder Jord): Helene Grimstad Osberg, helene_go@hotmail.com, tlf: 47614252
Nestleder (Søster Sol): Thale Simonsen, thalesimonsen@gmail.com, tlf: 90794116
Økonomiansvarlig (Tannfeen): Kristina Trovik Flaatten, kritrofla@hotmail.no, tlf: 45477122
Tur- og festansvarlig: Hannah Fagerli Ranheim , hannah.ranheim@gmail.com, tlf: 95976989
PR-ansvarlig: Sophie Lægland Sundberg, sophie.sundberg@gmail.com, tlf: 46272626
Musikkrådsleder: Sunniva Hveem Valvik, sunniva.h.valvik@gmail.com, tlf: 99467300