ølkom

ØlKom er komiteen for EMIL-studenter med en interesse for godt øl.
Vi er komiteen både for deg som allerede kan masse om disse edle dråpene, og for deg som vil lære mer og utvide horisonten.

ØlKom arrangerer ølkurs, har smakekvelder, besøker bryggerier og har ellers en enorm kjærlighet for å møtes og diskutere øl! Vi brygger også vårt eget øl, både til eget forbruk og til større fester. Kanskje har du smaket ølet vårt i kjelleren i løpet av fadderperioden? Så hvis du enten allerede brygger selv, eller kunne tenke deg å lære dette tradisjonsrike håndverket, er ØlKom komiteen for deg.

Følg med på emilweb for info om når vi har kurs!

Har du lyst til å lære å lage øl selv, men er litt usikker på om du skal gå til innkjøp av eget utstyr? På kursene våre lærer vi deg alt om hvordan du lager øl, og hva du trenger. ØlKom har eget bryggeutstyr til utlån, så du kan fint prøve en gang før du eventuelt kjøper eget utstyr. Ta kontakt for utlån.

Per i dag har vi en håndfull aktive medlemmer som jobber med driften av komiteen og brygging av øl, samt en noe større gruppe halvaktive vi må kunne kalle «over gjennomsnittlig ølinteresserte». Men det er selvfølgelig plass til flere!

Visste du at…

…man fint lager 4-5 kasser øl hver gang man lager øl?

…ølbrygging er veldig gøy og sosialt?

…en kasse øl ikke trenger koste mer enn 100 kr?

 

«Alle studenter er glade i øl.»
– Allmennkunnskap

Så hvis du syntes dette høres gøy ut, ta kontakt!

Hvordan blir jeg med i ØlKom? 

ØlKom har et meget mystisk, hemmelig og myteomspunnet opptak. Foreløpig melder du deg inn i gruppa vi har linka til lenger oppe i teksten. I gruppa kan du stille spørsmål om ulike typer øl, problemer eller utfordringer i forbindelse med ølbrygging eller bare generell sosial prat. Alle som liker øl kan bli med i gruppa. Kurs melder du deg på selv, info blir lagt ut fortløpende på emilweb.

Vi i ØlKom har veldig lyst å lære bort hvordan man lager øl. I starten ønsker du kanskje kun å lage øl til deg selv. Etter hvert som du får 15-20 kasser øl på hybelen og det begynner å bli litt trangt,  kan du foreksempel bidra med øl til ulike fester.

Bryggmester:  Aksel Ånestad
E-post: akselaan@stud.ntnu.no
Tlf: 90270235

Twitter: @EMILOlkom

Facebook: https://www.facebook.com/groups/134822686625021/