The Funktions spiller på Klubben
The Funktions spiller på Klubben

EMILs musikkomité ønsker å legge til rette for at EMILere skal ha muligheten til å spille i band. Ambisjonsnivået er passelig lavt, og vi ønsker først og fremst å skape god stemning på linjeforeningsfester.

MusikkKomP har holdt på i om lag 8-9 år. Musikalsk har det variert fra rølperock med høy allsangfaktor til soul og funk, men det er også ønskelig å få inn folk med nye impulser. Komiteen bringer mye leven og glede, og vi håper at denne gode tradisjonen vil fortsette videre i årene fremover.

Tidligere band:

The Shockers: Startet opp høsten 2016, og debuterte ved emilfestivalen i mars 2017. Bandet beskriver seg selv som et elektrisk linjeforeningsband, og garanterer god stemning.

Bare EMIL Band: Startet opp høsten 2015, og gjorde sin storslagne debut ved emilfestivalen i mars 2016. Gjør klar dansefoten, og varm opp strupehodet, for dette bandet garanterer partyfaktor av første klasse.

The Conductors: Startet opp høsten 2014, og debuterte live på emilfestivalen i mars 2015. Spilte pop/rock med særs høy stemningskonstant.

Watt Sound: Spilte fra høsten 2012 til høsten 2014. Var kjent for høy allsangsfaktor og tidvise innslag av DDE.