miljøkom

En herlig linjeforening som EMIL må vel ha en miljøkomité? Og det er dette EMIL-MiljøKom er: EMILs grønne komité. Helt siden 1998 har vi sett på oss selv som EMILs gode samvittighet, som prøver å få studentene til å tenke litt mer miljøvennlig samtidig som vi ønsker at de skal få oppleve en fantastisk god studietid.

Gjennom årene har vi hatt mange ulike aksjoner, og en del av disse har blitt til fine tradisjoner, som vi koser oss med hvert år. En av aksjonene som har gjort MiljøKom mest ”kjent” utenfor EMIL er ”ett-tørk-er-nok”-aksjonen, som vi har på toaletter rundt omkring, både på skolen og andre steder.

ett tørk er nokVi har flere arrangementer som fokuserer på miljø. Vi skal ha en handlenettworkshop av toga-laken og en auksjon på våren til et miljøformål. Vi håper vi ser deg der i år, og kanskje du også har lyst til å være med å arrangere?

Dersom du har noen spørsmål, eller synes dette høres ut som en komité for nettopp deg, er det bare å ta kontakt med oss. Si også ifra dersom du ønsker informasjon om møter og ting vi finner på. Du finner oss på facebook,
vi snakkes!

MiljøKom-leder: Gajanthini Vamathevan
Kontakt: gajanthv@stud.ntnu.no / 45588898

Økonomiansvarlig: Ragnhild Bjerkvik Alnes
Kontakt: ragnhild.alnes@outlook.com / 41251312