miljøkom

Hva er Energi og Miljø uten en egen miljøkomité? Helt siden 1998 har vi sett på oss selv som EMILs gode samvittighet. Dette er lavterskel komite, der vi ønsker alle velkommen.

Miljøaksjonen er favoritt happeningen til Miljøkom (og alle andre på EMIL). Her samles det penger inn til et veldedig formål, samtidig som man fester for et godt formål og en grønnere planet. Det utføres både live-stunts av kjente EMILere og budrunder på velvalgte pakker. Her auksjoneres ut medstudenter over en lav sko, enten du ønsker en bit av fotballaget eller manne-/kvinnekom. Det finnes en pakken for alle. 

En av aksjonene som har gjort MiljøKom mest ”kjent” utenfor EMIL er ”ett-tørk-er-nok”-aksjonen, som vi har på toaletter rundt omkring, både på skolen og andre steder.

ett tørk er nok

Vi har også stort fokus på sosiale kvelder, der man kan prøve ut nye og spennende opplevelser som kan inspirere til en grønnere hverdag på studentbudsjett. Vi holder blant annet vegansk matlagingskurs og paint’n sip. Med de enda litt mer hardcore miljøaktivistene organiserer vi blant annet frivillig søppelplukking og byttekveld. 

Oppsummert er vi komiteen for deg som vil ha det sosialt og pleie din grønne samvittighet !

Maja Riseth
Leder Miljøkom
tel: 98078682Email: majaris2000@gmail.com
Jonas Jespersen
Nestleder Miljøkom
tel: 40145944Email: jonas.jespersen00@gmail.com
Ulrik Pettersen
Økonomiansvarlig
tel: 93811707Email: ulrik.pettersen@gmail.com
Marthe Kupen
Leder Miljøauksjonen
tel: 93840255Email: Martheloves@gmail.com
Nora Lillelien
Leder Miljøauksjonen
tel: 95418063Email: noralillelien@hotmail.com

Finn oss på sosial media!