EMILs kreative alibi heter MediaKom, og det er vi som lager Vannmagasinet

MediaKom er komiteen for deg som liker å skrive både seriøse og useriøse tekster, fotografering, fotoredigering, lage film, være paparazzi, diskutere, brainstorme, delta på arrangementer, designe og tegne. MediaKom består fantastisk gjeng som sammen jobber for å gi våre studenter bevarte minner, opplysning og en god latter i den travle studiehverdag i form av vår egen linjeforeningsavis: Vannmagasinet. Vi har møter på EMIL-kontoret, der vi tar opp saker som skal med i avisen, gir hverandre ideer og inspirasjon og fordeler arbeidsoppgaver.

Vi er på flere måter bindeleddet mellom alle komiteene og studentene, for vi har mye med alle å gjøre. MediaKom er en kjempesosial komité å være i, for vi tar pulsen på EMIL-fester med fyllaintervju og fotografering og vi har redaksjonsmøter på EMIL-kontoret med kake og popcorn. Forløperen vår, AvisKom, ble opprettet kort tid etter at linjeforeningen EMIL ble opprettet i 1998, og er således en av de eldste komiteene på EMIL.

Bare på noen år har Vannmagasinet gått fra å være for det meste i svart-hvitt til å bli tykkere, saftigere og i flotte farger!

Vi er interessert i deg som er har interesse i noe av følgende:
– Design
– Skriving
– Foto eller video
– Illustrasjon

Har du noe du ønsker at skal komme med i avisen, lyst til å bli med i komiteen eller har spørsmål? Send en mail til komitéleder/redaktør.

Redaktør: Mira Elise Litleskare

E-post:  mirael@stud.ntnu.no

Økonomiansvarlig: Stian Jørgensen

E-post: stianjor@stud.ntnu.no

Send inn sladder fra forelesning og EMIL-hverdagen på snap!

Sladder blir anonymisert og behandlet konfidensielt, men hvis du vil kan du sende inn sladder her.