mannekom

I ManneKom finner du menn. Ekte menn.
Du spør deg kanskje, «Hva gjør egentlig en ekte mann?» Vel, svaret på dette enkle spørsmål har vært klinkende klart siden vikingene herjet på jorda: De hugger ved, brenner bål, spiser kjøtt, blør, har skjegg/bart, drikker whisky, løfter tungt, øver på å formere seg og ikke minst; de er med i ManneKom. ManneKom ble startet av 4-5 kraftige karer i 2009, og har blitt samlestedet for det mest mandige som er sett i det langstrakte land siden Eirik Blodøks. Selv om ekte menn naturligvis gjør akkurat som de vil til enhver tid, har vi i ManneKom samlet oss om noen faste arrangementer. Blandt disse er veddugnader på NTNUIs koier, den legendariske Mannetevling i Overhalla (hvor vi konkurrer mot andre menn i staur-bæring, saging og drikking), Ghetto-work out i Glassgården, koieturer, bar til bar, ølkurs, fotball på storskjerm med brygg fra ØlKom, og det mye omtalte opptaket som man sent vil glemme!

ManneKom er også best (i alt) og brukes ofte av de andre komiteene når tunge ting skal løftes og utstyr må repareres. Skal du være med her må du ha baller av stål, knyttnever som slegger og en utørstelig øl-vom. Har DU det i deg? Alle får muligheten til å prøve seg, og husk: å være i besittelse av din egen penis er ingen forutsetning, men anbefales på det sterkeste.. Kom på opptaket og finn ut hva du virkelig er laget av. For å bli medlem i Mannekom, må man altså gjennom et særdeles hardt opptak som man sent vil glemme!
Komiteen ble startet i 2009 og har i dag 42 aktive medlemer. ManneKom lager en årlig mannekalender  som selges i Glassgården i november og desember hvert år, stay tuned jenter!

Leder: Cedric Haagenrud
E-post: cedricha@studn.ntnu.no

Økonomiansvarlig: Ulrik Hauan Fladby
E-post: ulrikfladby@gmail.com

mannekom2