idrettskom

IdrettsKom er en av de eldste og mest tradisjonsrike komiteene i linjeforeningen vår. Vi er en åpen facebookgruppe som alle på Energi og Miljø kan melde seg inn i. Klikk her for å komme til facebookgruppa. Her blir tid og sted for aktiviteter og arrangementer lagt ut.

Våre rundt 471 medlemmer er en variert og lettsindig gjeng med en felles interesse for idrett og moro. Vi har en rekke arrangementer i løpet av skoleåret, deriblandt en av de største høydepunktene for enhver god EMILer: EMIL-lekene. En uortodoks skidag med grill, skihopp og galskap. IdrettsKom har også ansvaret for volleyballturneningen i fadderukene. Nå har vi fått inn futsalturneringer på tapeten også, med stort hell! De forskjellige arrangementene kommer på rekke og rad utover skoleåret, det er bare å følge med på facebooksiden og glede seg.

De faste aktivitetene per Haust 2019 lyder:

EMILjogg. Dette semesteret blir det rolig langkjøring på lørdag kl. 14:00 og intervalløkter tirsdag kl. 18:15. Oppmøtepunkt vil bli annonsert på facebookgruppa.

Bortsett fra dette vil vi prøve å arrangere minst ei turnering i semesteret, og i år vil vi også prøve å kjøre i gang E(MIL)-sport, dvs. gaming av smash bros. eller lignende i Snikkerbua.

Leder: Jeanette Fjeldstad