idrettskom

IdrettsKom er en av de eldste og mest tradisjonsrike komiteene i linjeforeningen vår. Vi er en åpen facebookgruppe som alle på Energi og Miljø kan melde seg inn i. Klikk her for å komme til facebookgruppa. Her blir tid og sted for aktiviteter og arrangementer lagt ut.

Våre rundt 420 medlemmer er en variert og lettsindig gjeng med en felles interesse for idrett og moro. Vi har en rekke arrangementer i løpet av skoleåret, deriblandt en av de største høydepunktene for enhver god EMILer: EMIL-lekene. En uortodoks skidag med grill, skihopp og galskap. IdrettsKom har også ansvaret for volleyballturneningen i fadderukene. Nå har vi fått inn futsalturneringer på tapeten også, med stort hell! De forskjellige arrangementene kommer på rekke og rad utover skoleåret, det er bare å følge med på facebooksiden og glede seg.

De faste aktivitetene per 2017 lyder:

EMILjogg. Her møtes ivrige mosjonister 1-2 ganger i uka for en sosial jogg med pratetempo i fokus! Tidene og distansene varierer litt, men blir lagt ut på facebookgruppa.

EMILgym. Dette er en samling av alt det morsomme fra gymtimene på videregående. Stikkord: innefotball, kanonball, stiv heks, innebandy, du kjenner regla! Ingen cooper-tester her med andre ord. Om du liker folk, trim og moro er du hjertelig velkommen!

Leder og økonomiansvarlig: Erik Log Rogne

Kontakt: eriklr@stud.ntnu.no/90030685

Film fra EMIL-Lekene 2013: http://vimeo.com/63642792