EMIL OG MULTICONSULT

Om Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2500 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll både nasjonalt og internasjonalt.

 

Multiconsult søker nå etter sommerstudenter til sine  populære sommerjobber og sommerprogram. Se alle stillingene her. Søknadsfrist 17. oktober.

Samarbeid

Selskapet opererer innenfor flere relevante områder for Energi og miljø-studenter. Blant disse er fornybar energi, vann og miljø, bygg og eiendom og samferdsel. De står dermed for fremtidens bærekraftige by- og stedsutvikling, hvor kompetanse fra EMIL-studenter står helt sentralt. Multiconsult ansetter årlig flere fra Energi og miljø-studiet, og er et av de aller mest attraktive arbeidsplassene for teknologistudenter.

Hovedsamarbeidsavtalen ble opprettet da vår gamle hovedsamarbeidspartner Hjellnes Consult ble kjøpt opp av Multiconsult i 2018, men samarbeidet løper lenger tilbake enn dette, og Multiconsult har lenge vært et fast innslag på EMILs liste over bedriftspresentasjoner og event-dager. De har også hatt et tett samarbeid med flere av våre komiteer.

I Multiconsult har man som nyansatt store muligheter for utvikling, og selskapet er ikke redd for å satse på nyutdannede eller yngre medarbeidere. Som nyutdannet i Multiconsult får du tett oppfølging, faglig veiledning og opplæring i prosjekter fra dedikerte medarbeidere fra første dag. Slik får du tidlig ansvar, og det sikres både individuell og kollektiv kompetanseutvikling.

«Samarbeidet fører til nye, spennende arrangementer som øker EMIL-studenters kompetanse og muligheter, og vi i EMIL er derfor stolte over å ha Multiconsult som en av våre to hovedsamarbeidspartnere.»