Bedriftspresentasjon:

Å arrangere bedriftspresentasjon er en ypperlig mulighet for å komme i kontakt med fremtidige arbeidstakere. Gjennom EMILs bedriftskontakt, EMIL-Link, kan din bedrift få et skreddersydd opplegg hvor dere enkelt når studentene og får en uvurderlig sjanse til å fremme egen bedrift.

  • Bedriftspresentasjon på Gløshaugen:

Her foregår en presentasjon på ettermiddagen/kvelden etterfulgt av middag enten på Gløshaugen eller i byen.

  • Bedriftspresentasjon i byen:

Samme prinsippet som over bortsett fra at både presentasjonen og middagen vil foregå på et lokale inne i byen.

  • Bedriftspresentasjon på dagtid:

Dette kaller vi for lunsjbedriftspresentasjon, og foregår på dagen.  Da serveres det lunsj i stedet for middag. Dette foregår oftest på Gløshaugen da studentene har andre forelesninger utover dagen.

  • Intim bedriftspresentasjon:

Vi kan også tilby en mindre og mer intim bedriftspresentasjon hvor det kun er få studenter invitert. Idéen er da å invitere til en bedre middag etterpå, hvor bedriften kan komme i nærmere kontakt med aktuelle arbeidstagere for fremtiden.

 . 

    

Annen profilering:

EMIL-Link kan være behjelpelig med profilering av av events, jobbannonser, masteroppgaver og stipend. Det er også mulighet for å legge inn annonser i Vannmagasinet, studentavisen for linjeforening til Energi og miljø EMIL. 

 I tillegg kan EMIL-Link tilby bedrifter plass på EMILWeb i form av logo på jobbtorget og egen bedriftside. Her har bedriften din en ypperlig sjanse til å nå energi- og miljøstudenter utenom bedriftspresentasjoner! 

 

Ønsker din bedrift å arrangere bedriftspresentasjon, annonsere på jobbtorget eller bare forhøre dere om andre muligheter hos energi og miljø ved NTNU?

Ta kontakt med EMIL-Link på link-styret@emilweb.no.