Siemens – Student Worker Energiomstilling – 2024

Fil:Siemens AG logo.svg – Wikipedia

Student Worker Energiomstilling

 

Kickstart din karriere som Student Worker innenfor Energiomstilling i Siemens!

I Siemens jobber vi hver dag med å utvikle banebrytende teknologi for å gjøre verden til et bedre og grønnere sted. Vi har noen av Norges største selskaper i vår portefølje, og hos oss vil du arbeide direkte med bransjens beste fagfolk og teknologi. Siemens har lang erfaring med å ta imot studenter og vi sørger for at du får god opplæring og utvikling.

 

Arbeidsoppgaver:

 • være med å utforme strategi for energiovergangen i Norge, som omfatter hele verdikjeden fra produksjon til bruk
 • kartlegging av markedet for vind-, sol- og vannkraft, samt produksjon av fyllestasjoner og brenselsceller i det norske markedet
 • dele den opparbeidede kunnskapen med kolleger ved Siemens AS

Vi ser etter en student som kan jobbe 20-40% ved siden av studiene. Vi tilrettelegger slik at du kan jobbe mindre i eksamensperiodene og mer i ferier.

 

Er dette deg?

Studerer du energi og miljø, fornybar energi, elkraft eller liknende studier og har interesse for bærekraft? Da er denne stillingen for deg! Vi ser for oss at du har gode samarbeidsevner, tar ansvar for og eierskap for oppgavene dine og kommuniserer tydelig med folk. Vi tror også at riktig kandidat er en habil bruker av de grunnleggende Office-programmene og kan kommunisere på både norsk og engelsk i en arbeidssetting.

 

Vi tilbyr:

 • en unik mulighet for deg som student til å få verdifull erfaring og kickstarte karrieren din i et internasjonalt konsern som er i fronten innen digitalisering og grønn portefølje
 • fleksibilitet og muligheten til å styre hverdagen din selv
 • en utfordrende og gøy arbeidsdag
 • konkurransedyktig lønn
 • god opplæring
 • i Siemens har vi det gøy på jobb! Med våre nyrenoverte lokaler med fantastiske sosiale områder er det massevis av muligheter for å skape vennskap med kolleger.

 

Interessert?

 • Registrer din søknad og legg ved CV samt karakterutskrifter fra høyere utdanning i PDF-format.
 • Om du kvalifiseres for stillingen vil du få en separat invitasjon til å laste opp en video der du forteller litt om deg selv
 • Om du kvalifiseres videre vil du få en invitasjon til Student Worker Day i januar 2024! En morsom, sosial og spennende dag der du får muligheten til å bli kjent med oss og Siemens og minglet med andre studenter. Denne dagen vil det også bli arrangert speedintervjuer med alle kvalifiserte søkere som har gått videre fra videoinnspillingsrunden.

 

Lokasjon: Trondheim, Oslo, Stavanger, eller Bergen

Oppstart: Vår 2024

Søknadsfrist: 10.12.23. Vi bruker bakgrunnssjekk i våre ansettelsesprosesser. Stillingen kan bli stengt før dersom vi finner vår potensielle medarbeider.

Om Student Worker-prosjektet

Siemens har i dag nesten 40 studenter som jobbet deltid, fordelt på Norges største byer. Hos oss vil du få muligheten til å kickstarte din karriere sammen med andre dyktige studenter, veiledet av gode ledere. Som Student Worker i Siemens vil du både få nye venner, erfaring og kunnskap du garantert vil få bruk for videre i studiene dine!

 

SØK HER!