Elvia – Sommerjobb – 2024

c36dccbb-03d0-453d-92cf-3f0fc9b03a62

Sommerjobb i Elvia 2024  – Vil du være med PÅ laget til Norges største nettselskap? Vi søker nå etter 8 studenter!

 

Ønsker du innblikk i hvordan det er å jobbe i et selskap som har en ledende rolle i det grønne skiftet og elektrifiseringen i samfunnet? Vi søker nå etter engasjerte og nysgjerrige studenter til sommeren 2024!

Elvia er ansvarlige for å sikre at nesten to millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo har strøm i stikkontakten. Med nærmere 900 ansatte er vi godt rigget for fremtiden, den stadige utviklingen og elektrifiseringen av nordmenns hverdag. Gjennom å sikre effektiv tilgang på strøm legger vi til rette for det grønne skiftet, for bærekraft og langsiktige valg. For Elvia er rekruttering av dyktige sommerstudenter et viktig fokusområde. Vi er helt avhengig av ung og riktig kompetanse for å være PÅ, og sikre effektiv drift både i dag og i fremtiden. 

Vi søker etter studenter innenfor mange ulike studieretninger som elkraft, fornybar energi, ingeniørfag, eiendomsfag, eller andre lignende studier. Vi ser etter deg som er godt ut i studiene, og nysgjerrig på muligheter i næringslivet. Vi setter personlige egenskaper høyt, og hvis du kjenner deg igjen i disse tror vi at du er riktig person for oss:

Nysgjerrig: du vil vite hvorfor ting er som de er
Empatiskdu vil forstå mennesker og hvorfor de gjør som de gjør
Analytisk: du liker å bryne deg på komplekse problemstillinger for å forså sammenhenger
Åpen: du liker å dele og være en del av et team
Modig: du tør å utfordre det etablerte og eksperimentere deg frem til løsninger

Dette er en mulighet til å få relevant arbeidserfaring, et godt innblikk i hvordan Norges desidert største nettselskap fungerer, og hvilken bredde vi har i oppgaver og områder. Vi er interessert i å velge kandidater som også på sikt kan være aktuelle søkere til fast stilling til den avdelingen du har sommerjobb i, eller andre deler av virksomheten. Arbeidsperioden vil være fra medio juni til medio august med noen ukers sommerferie i juli etter ønske og behov,  men for enkelte kan det også være ønske om lenger arbeidsperiode. Nøyaktige datoer vil vi avtale med kandidatene ved ansettelse. Arbeidsstedet vil være på Skøyen i Oslo.

Hva må være med i søknaden? 
Beskriv tydelig i ditt søknadsbrev hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på i sommer, og fortell oss i prioritert rekkefølge hvilke sommerjobber du har mest lyst på. Les mer om de ulike sommerjobbene under. For at søknadene skal bli vurdert ber vi deg legge ved CV, karakterutskrifter fra hele studieløpet inkludert karakterer fra VGS og relevante attester.

For noen stillinger vil vi kontakte aktuelle søkere fortløpende, og vi oppfordrer derfor til å søke tidlig da prosessen kan avsluttes før fristen er ute.

Nøkkelinformasjon

 Arbeidsgiver: Elvia AS
 Sted: Oslo
 Stillingstittel: Summer Intern 2024
 Stillinger: 8
 Heltid / Deltid: Heltid
 Ansettelsesform: Sommerjobb
 Stillingsprosent: 100

Arbeidsoppgaver

Vi har mange ulike arbeidsoppgaver i flere avdelinger sommeren 2022. Her er en oversikt over de arbeidsoppgavene vi ønsker studenter til å løse denne sommeren:

Beredskap: 1 stilling, Oslo

Studieretning: Elkraft eller tilsvarende

Som sommerstudent i avdeling beredskap får du en unik mulighet til å lære om hvordan strømnettet fungerer og driftes, med særlig fokus på hvordan feil- og avbruddssituasjoner håndteres. Du skal analysere hendelser i nettet og registrere disse etter gitte retningslinjer. Du vil få muligheten til å utarbeide forslag til nye løsninger som kan bidra til å øke leveringspåliteligheten. Du vil bli godt kjent med hvordan kraftnettet er bygget og hvilke komponenter som benyttes.

Kontaktperson: Ole Inge Rismoen, Avdelingsleder Beredskap, 95981169

 

Produksjon: 2 stillinger, Hamar

Studieretning: Vi søker et team på to studenter, én med IT-retning og en med elkraft-retning

Årets sommerstudenter i divisjon Produksjon vil få muligheten til å følge dagens og fremtidens energimontør i felt der Elvias verdiskapning skjer. Du vil få innblikk i, og mulighet til å delta i utvikling av, det praktiske løftet i digitalisering og nye verktøy ute i felt, som hvordan vi jobber med droner, datainnsamling fra nett, kartsystemer, mm. Her kommer du tett på den praktiske driften og utbyggingen av strømnettet, samtidig som du får være kreativ og utfordre for å skape løsninger som kommer samfunnet til gode. Førerkort er påkrevd.

Kontaktperson: Mattias Taivalsaari, Avdelingsleder Utvikling, 45086255

 

Rettigheter: 1 stilling, Oslo

Studieretning: Fagretning innen eiendomsfag eller tilsvarende. Fordel med noe kjennskap til bruk av GIS-verktøy.

I avdeling Rettigheter vil du få innblikk i mangfoldet av de eiendomsfaglige problemstillingene et nettselskap forvalter. Du vil sammen med en annen studentressurs og avdelingens faste ansatte, bistå med løpende oppgaver som bl.a. saksbehandling av arealplan-/verneplanforslag og nabovarsler som Elvia får til uttalelse. Det kan også være bistand med for eksempel transportering av bruksretter fra Elvias rettsforgjengere, overskjøting av eiendommer o.l.

Det kan bli mulighet til å fortsette i 20% deltid etter sommerferien, vennligst oppgi i søknaden din om dette er aktuelt.

Kontaktperson: Ann Hauge, Avdelingsleder Rettigheter, 90775665

Vedlikehold: 1 stilling, Oslo

Studieretning: Master Elkraft eller fagkombinasjoner rettet mot vedlikeholdsfaget

Hos Vedlikehold vil du få innblikk i hvordan Norges største nettselskap planlegger, bestiller og følger opp vedlikeholdet. Du vil få konkrete arbeidsoppgaver knyttet til planlegging og bestilling av vedlikehold og analyse av nettet. I tillegg har vi som intensjon at du skal bistå i et planlagt arbeid med vedlikeholdsmetodikk og eventuelt annet pågående og relevant utviklingsarbeid. Det vil også bli gitt muligheten til å bruke noen dager på feltoppdrag med våre utemannskaper for å bli kjent med nettet og komponentene våre, og lære om aktivitetene som utføres.

Kontaktperson: Arild Haugen, avdelingsleder Vedlikehold, 93432222

Regionalnettprosjekter: 3 stillinger, Oslo og Hamar

Studieretning: Elkraft eller tilsvarende

Hos Regionalnettprosjekter vil du få et innblikk i hvordan prosjekter gjennomføres i samarbeid med avdelingens 25 fast ansatte og våre leverandører. Du vil få selvstendig prosjektarbeid knyttet til konkrete prosjekter, delta på prosjekterings- og prosjektmøter, samt bidra til befaringer på transformatorstasjoner, kabel eller luftlinjeanlegg for verifisering av anleggsdata og løsningsforslag. Du vil etablere erfaring med jobbing i forretningskritiske systemer som IFS, GeoNIS, m.fl. og få et unikt innblikk til komponenter og nettanlegg.

Kontaktpersoner: Thomas Strøm Johansen, gruppeleder prosjektering, 91585220 og avdelingsleder Morten Nielsen 91009252.

 

Vi tilbyr

  • Relevant arbeidserfaring i Norges største nettselskap
  • Gode fagmiljøer med mulighet til å lære av de beste
  • Mulighet til å jobbe med aktuelle problemstillinger
  • Det sosiale nettverket “Young Ones” for alle unge i Elvia
  • Mye moro med andre sommerstudenter

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon om stillingen? Ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å motta din søknad!

Det vil bli foretatt bakgrunnssjekk iht. kraftberedskapsforskriften av aktuelle kandidater.

 Søknadsfrist: 19.11.2023

SØK NÅ