Sintef – Energitrainee – 2024

 

EnergiTrainee-ordning innen nettvirksomheten

Nå søker vi etter nyutdannede til traineestillinger for 2024

Vi tilbyr:

  • Spennende arbeidsoppgaver i en bransje i kraftig vekst
  • Unik mulighet til å bygge bredde- og spisskompetanse
  • Bli kjent med nettbransjen fra ulike sider
  • Rød tråd og tett oppfølging i oppholdsbedriftene
  • Kurs og konferanser med mulighet for nettverksbygging
  • Årlige EnergiTrainee-turer med mulighet for å bli bedre kjent og dele erfaringer med andre EnergiTraineer

 

Vi ser etter:

  • Nyutdannede med mastergrad innen energi/elkraft med interesse for kraftnett og nettvirksomhet
  • Behersker et nordisk språk (norsk, svensk eller dansk) skriftlig og muntlig

Oppstart for stillingene er august 2024. Søknadsfrist er 15. oktober 2023.

 

EnergiTraineene er ansatt i 2 år som er delt opp i 3 opphold, hvert på 8 måneder, hos de 7 bedriftene i Energitraineeordningen. Disse tre oppholdene gir innblikk i nettbransjen fra tre ulike sider; forskning, nettselskap og myndighetsorgan/bransjeorganisasjon. Ett av oppholdene vil være hos SINTEF Energi (forskningsorganisasjon), ett hos Statnett, Lnett eller BKK (nettselskaper) og ett hos NVE, Fornybar Norge eller DSB (myndighetsorganer/bransjeorganisasjon).

 

Vi ønsker deg som er nyutdannet med mastergrad innen energi/elkraft.

 

EnergiTrainee-ordningen gir en unik mulighet til å utvikle seg faglig. I SINTEF Energi kan det være mulig å jobbe videre med temaer fra masteroppgaven. Det er viktig å komme med innspill og påvirke egne arbeidsoppgaver. Sammen med erfarne kollegaer gis EnergiTraineene mulighet til å arbeide med aktuelle problemstillinger sett fra ulike aktører i bransjen. Målet er at EnergiTraineene skal oppnå god kompetanse innenfor prioriterte områder i løpet av EnergiTrainee-perioden.

EnergiTraineene opparbeider seg et godt nettverk i bransjen gjennom opphold ved ledende bedrifter og deltakelse på viktige konferanser og kurs. Dette gir et god utgangspunkt for videre karriereutvikling. Hvert år engasjeres en/to/tre nye EnergiTraineer med oppstart i begynnelsen av august.

SØK HER!