GK – Graduate – 2024

Skriv studentoppgave for GK!

Graduate 2024

 

Er du nyutdannet innen tekniske fag?

 

Er du nysgjerrig på hvordan man skaper energieffektive og bærekraftige bygg? Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter? Håper du overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet er lærerik og morsom? Da er kanskje en graduate stilling hos oss midt i blinken for deg!

 

Hva vil det si å være en del av GK sitt graduate program?

GK satser på nyutdannede og vi har designet et solid, lærerikt og morsomt graduate program som skal gi deg den perfekte overgangen fra skolebenken og inn i arbeidslivet. Du blir ansatt i en fast fulltidsstilling som prosjektingeniør samtidig som du vil delta på samlinger med andre nyutdannede de første 10 månedene.

 

Gjennom perioden vil du få et unikt samhold og vennskap på tvers av regioner og fag, i tillegg får du tett oppfølging av din leder. Du vil bli del av et team med ambisiøse og likesinnede fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kollegaer. Graduate programmet i GK vil gi deg masse læring og et nettverk for livet!

 

Programmet har oppstart i august 2024 med en felles to dagers samling. Videre vil du tre inn i rollen som prosjektingeniør og være med på tverrfaglige prosjekter som berører flere av våre fag, som ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Her vil du jobbe tett med prosjektlederne på ulike prosjekter. Vi ser derfor gjerne at du har studert energi og miljø, VVS ingeniør, maskiningeniør, fornybar energi, elektro, automasjon eller tilsvarende.

 

Vi skal prøve å liste opp noe av det morsomme du får gjøre:

  • Bistå prosjektleder med gjennomføring av prosjekt – planlegging, innkjøp, rapportering og HMS
  • Prosjektering og bistand i anbudsprosesser
  • Feltarbeid på byggeplass og i eksisterende bygg
  • Sette seg inn i kundens krav og planlegge hvordan oppdraget skal gjennomføres
  • Gjennomføre administrative prosjektrelaterte arbeidsoppdrag i det enkelte prosjekt og beskrevne rutiner
  • Samarbeide med leverandører og rådgivere om valg av systemløsninger
  • Bidra til fagutvikling og godt tverrfaglig samarbeid

 

Hvem er så du?

Det vet du bedre enn oss og vi ser frem til å bli kjent med deg.

I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.

 

Vi ber kun om CV og karakterutskrift, og stiller heller noen enkle spørsmål relatert til stillingen istedenfor søknadsbrev.

 

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å motta din søknad i vårt rekrutteringssystem innen 15.oktober. Søkere vurderes etter søknadsfrist. 

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på rekruttering@gk.no.

 

SØK HER!