Norconsult – sommerjobb fornybar energi – 2024

Sommerjobb for prosjektledertalent innen fornybar energi og grønn industri!

 

Norconsult Project Execution (PEX) er en enhet i Norconsult som gjennomfører teknisk komplekse prosjekter innen fornybar energi og grønn industri.  Vi er en del av Norconsults tverrfaglige rådgivermiljø innen fornybar energi med over 650 medarbeidere, og har store ambisjoner om vekst.  PEX er i dag engasjert i prosjekter innen blant annet vannkraft, kraftoverføring, hydrogenproduksjon og grønn industri.

 

Vi er på jakt etter talenter som har et stort engasjement for det grønne skiftet og har de personlige egenskapene som trengs for å påta seg ansvarsfulle oppgaver innenfor prosjektgjennomføring.

 

Som sommerstudent hos oss får du anledning til å jobbe i team sammen med våre dyktige rådgivere med konkrete prosjektoppgaver for eksterne kunder. I tillegg til en spennende læringsarena får du anledning til å bli med på befaring, networking med fornybar-miljøet i Norconsult og sosiale events med de andre sommerstudentene i firmaet.

 

For sommeren 2023 vurderer vi studenter som ferdigstiller utdanningen i 2024. Sommerjobben går over en periode på minimum 8 uker, men tidsrommet er fleksibelt mellom juni og september. Vi forutsetter at du tar 2-3 uker ferie i slutten av juli.

 

Studenter som skal ta grad som sivilingeniør, industriell økonom eller med annen realfaglig bakgrunn oppfordres spesielt til å søke, men også andre studenter med relevant kompetanse fra studier, arbeid eller frivilligheten vil bli vurdert.

 

Vi tilbyr: 

 • En sommerjobb der du får prøvd deg som rådgiver og prosjektmedarbeider i samfunnsviktige prosjekt
 • Mulighet til å jobbe med og lære av sentrale beslutningstagere i gjennomføringen av spennende prosjekter
 • Kombinasjon av sommerjobb og ferieuker i et trivelig og dynamisk miljø

 

For oss er det viktig at du:

 • Har sterke analytiske ferdigheter og jobber strukturert og effektivt
 • Er sosial og omgjengelig og liker å arbeide i team
 • Er fremoverlent, initiativrik og løsningsorientert
 • Er engasjert og nysgjerrig
 • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Er opptatt av å bidra til det grønne skiftet

 

Som sommerstudent hos oss får du: 

 • Innsikt i prosjekt- og rådgiverlivet i et av Norges ledende rådgiverselskap
 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer
 • Sommerstudentdag med alle sommerstudentene i konsernet
 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT. 

Arbeidssted: Flekkeog Sandvika Kjørbo

Søknadsfrist: 01.10.2023

SØK NÅ