Terravera – Bærekraftsmodellør, deltid – 2023

Bærekraftsmodellør, deltid

Verden i dag har en stor utfordring for å nå bærekraftsrelaterte mål – det finnes ingen felles måte å forstå hvor bærekraftig et selskap, produkt eller en tjeneste er. Det er mye grønnvasking, lite fakta, og samarbeid mellom aktører i næringslivet eksisterer knapt.

TERRAVERA er en not-for-profit stiftelse som kobler sammen business og akademia for etablering av sann bærekraftsinnsikt. Innsiktene dokumenteres i kjørbare digitale modeller av næringsnettverk og tilgjengeliggjøres globalt for åpent samarbeid til forbedring og analyse.

NTNUs administrasjon med Rektor Anne Borg i spissen jobber aktivt sammen med TERRAVERA: «Verden trenger en rask grønn omstilling, og vi har ingen tid å miste. Vi trenger mer kunnskap om hva som er bærekraftig. NTNU og Stiftelsen Terravera har derfor etablert et forskningssamarbeid for å gjøre reelle og objektive bærekraftsmålinger mulig. Dette er banebrytende arbeid!.» – Anne Borg, Rektor NTNU

Vi i TERRAVERA ser stor interesse fra bedrifter for uavhengig bærekraftsmodellering og videre utvikling av funksjoner i skyverktøyet. Det er et massivt løft som skal gjøres. Derfor trenger vi flinke, motiverte studenter til betalte deltidsstillinger i stiftelsen i tiden fremover.

Meld din interesse ved å sende en kort epost til info@terravera.world med navn, telefon, studieretning, CV og noen ord om deg selv. Vi rekrutterer fortløpende utover høsten så ikke nøl med å melde din interesse.

Webside: https://terravera.world/

Under er mer informasjon om initiativet: