Norconsult – Sommerjobb Prosessteknikk – 2024

Sommerstudent prosessteknikk 2024

Industrimiljøet i Norconsult har et godt omdømme hos flere av de største industriaktørene i Norge. Vi opplever et økt fokus på å sikre en mer bærekraftig produksjon blant våre kunder. Omstillingen av store industrianlegg er kompleks.  Etterspørselen etter vår bistand og kompetanse er stor, og vi ser derfor etter nye kollegaer som kan styrke vårt tverrfaglige team.

 

Industriavdelingens kundeportefølje spenner bredt, fra prosjekter hos godt etablerte industribedrifter til prosjekter i nye industrisegmenter. Stillingen gir muligheter for utvikling innenfor blant annet smelteverk, hydrogen, næringsmiddel og batteriproduksjon.

 

Som rådgivere samarbeider vi tett med kundens organisasjon i alle prosjektets faser, fra idé og til ferdigstillelse på byggeplass og idriftsettelse av anlegg. Industriprosjekter er varierte, komplekse og utfordrende med korte beslutningslinjer og raske endringer. Vi arbeider tett med kundene våre for å bistå i det grønne skiftet, det være seg energioptimalisering, CO2-reduksjon eller bruk av fornybare energikilder. Dersom du ønsker å jobbe med komplekse og varierte prosjekter, samt bistå norske industribedrifter til å bli «grønnere», vil vi gjerne ha deg med på laget. Håper du søker på jobb hos oss!

 

Norconsult sitt kontor i Trondheim ligger i nye lokaler sentralt på Lerkendal og har ca. 350 medarbeidere som dekker de fleste fagområder innenfor arkitektur, byggfag, samferdsel, industri og tekniske fag.

 

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

 

Les mer om hvordan det er å være sommerstudent i Norconsult her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow—student/

 

Dine arbeidsoppgaver som sommerstudent vil være:

 • Modellering og teknisk tegning
 • Utarbeidelse av PFDer, P&IDer, dataark og teknisk underlag
 • Statiske beregninger og dimensjonering
 • Delta på befaringer

 

Vi ser etter deg som:

 • Fortrinnsvis er masterstudent på 3 eller 4 året, med relevante fagvalg
 • Er engasjert, nysgjerrig og initiativrik med interesse for prosessteknikk
 • Har gode samarbeidsevner og liker å ta ansvar
 • Er strukturert og pliktoppfyllende
 • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

 

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Muligheter til å jobbe i spennende prosjekter som bidrar i utvikling av norsk industri
 • Delta på befaring på byggeplass og industriområder
 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Arbeidssted:Trondheim

Søknadsfrist: 16.10.2023

SØK NÅ