Norconsult – Nyutdannet innen prosessteknikk – 2024

Nyutdannede med master innen prosessteknikk 2024

Industrimiljøet i Norconsult har et godt omdømme hos flere av de største industriaktørene i Norge. Vi opplever et økt fokus på å sikre en mer bærekraftig produksjon blant våre kunder. Omstillingen av store industrianlegg er kompleks.  Etterspørselen etter vår bistand og kompetanse er stor, og vi ser derfor etter nye kollegaer som kan styrke vårt tverrfaglige team.

 

Industriavdelingens kundeportefølje spenner bredt, fra prosjekter hos godt etablerte industribedrifter til prosjekter i nye industrisegmenter. Stillingen gir muligheter for utvikling innenfor blant annet smelteverk, hydrogen, næringsmiddel og batteriproduksjon.

 

Som rådgivere samarbeider vi tett med kundens organisasjon i alle prosjektets faser, fra idé og til ferdigstillelse på byggeplass og idriftsettelse av anlegg. Industriprosjekter er varierte, komplekse og utfordrende med korte beslutningslinjer og raske endringer. Vi arbeider tett med kundene våre for å bistå i det grønne skiftet, det være seg energioptimalisering, CO2-reduksjon eller bruk av fornybare energikilder. Dersom du ønsker å jobbe med komplekse og varierte prosjekter, samt bistå norske industribedrifter til å bli «grønnere», vil vi gjerne ha deg med på laget. Håper du søker på jobb hos oss!

 

Norconsult sitt kontor i Trondheim ligger i nye lokaler sentralt på Lerkendal og har ca. 350 medarbeidere som dekker de fleste fagområder innenfor arkitektur, byggfag, samferdsel, industri og tekniske fag.

 

Arbeidsoppgaver kan være:

 • Bidra til å utvikle gode løsninger i samarbeid med våre kunder
 • Beregninger og prosjektering av røranlegg, prosessutstyr og tekniske installasjoner
 • 3D-modellering
 • Analyser og optimalisering av anlegg og utstyr
 • Utarbeidelse av PFDer, P&IDer, dataark og teknisk underlag
 • Oppfølging av leverandører
 • Fag- og disiplinansvar i oppdrag

 

For oss er det viktig at du:

 • Har relevant utdannelse innen prosessfag
 • Er engasjert, positiv og initiativrik
 • Er målrettet og resultat- og kundeorientert
 • Har gode samarbeidsevner og liker å ta ansvar
 • Er omgjengelig og liker å arbeide i team
 • Ønsker å videreutvikle deg selv og fagfeltet ditt videre

 

Hos oss får du:

 • Faglig utfordring med mulighet for selvutvikling i spennende tverrfaglige prosjekter
 • Bidra i vår satsning innen bærekraft, digitalisering og samarbeid
 • Deltagelse i faglige nettverk, fadderordning
 • Høyt fokus på kompetanse- og personalutvikling
 • Sosialt og godt arbeidsmiljø
 • Delta på studieturer, sosiale arrangementer, bedriftsidrett, firmahytter, mm.
 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Fri hele jule- og påskeuka samt fleksibel arbeidstid og 7-timersdag om sommeren

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Arbeidssted:Trondheim

Søknadsfrist: 16.10.2023

SØK NÅ