Asplan Viak – Sommerjobb innen vann og miljø – 2024

Asplan Viak AS

Sommerjobb innen vann og miljø

 

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.  

 

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder. 

Vann og Miljø gruppen i Stavanger og Bryne er et sterkt team av 11 medarbeidere med en god blanding av seniorer, de midt imellom, og juniorer. Dyktige fagansvarlige/disiplinledere, flinke prosjekterende, kombinert med svært dyktige og erfarne prosjektledere gir teamet en god balanse.  

Gruppen har i de siste årene jobbet på mange spennende prosjekter både innen vann og avløp, fjernvarme og fjernkjøling og på store tverrfaglige infrastrukturprosjekter. Vi kan nevne blant annet Langevatn vannbehandlingsanlegg, Bussvei Foruslettå Stavangerveien, Håland Høydebasseng, Jåttåvågen Del 2, sanering av VA anlegg i Madlaveien, Bryne Storhall, utvidelse av E39 Hove-Osli.  

 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august. 

 

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel innen byggingeniør, teknisk planlegging, infrastrukturstudiene, vann og avløpsteknikk, miljøteknikk. 
  • Har interesse for vann og miljø, er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.   
  • Har noe kompetanse innen 3-D prosjekteringsverktøy f.eks. Autocad, Novapoint 
  • Har noe erfaring/interesse for databaser og AI 
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team.   
  • Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner. 

 

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
  • Muligheter for faglig utvikling  

  

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

 

Arbeidssted: Stavanger / Bryne

Kontaktperson: Gruppeleder V&M Stavanger/Bryne: Tejal Gholkar, mob: +47 957 34 628

Søknadsfrist: 16. Oktober 2023

SØK HER!