Asplan Viak – Sommerjobb innen Vann og Miljø – 2024

Asplan Viak AS

Sommerjobb innen vann og miljø

 

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.  

 

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.    

VA-gruppa i Arendal og Risør består av 13 medarbeidere innen infrastruktur, miljø og prosess. Hos oss vil du få spennende oppgaver innen mange forskjellige områder avhengig av dine interesseområder. 

  

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2 uker i august. 

 

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel vann- og miljø. 
  • Har interesse for f.eks. VA-transportsystem, og er nysgjerrig på hverdagen som VA-rådgiver.   
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team.   
  • Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.   

 

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
  • Muligheter for faglig utvikling  

  

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2024? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 

Arbeidssted: Arendal / Risør

Kontaktperson: Christina Hurtig, Gruppeleder vann og miljø, mob: 91796720

Søknadsfrist: 16. Oktober 2023

 

SØK HER!