Lyse – Trainee/Graduate kraft og elektroteknikk – Stavanger

Graduate kraft og elektroteknikk!

Til vårt graduateprogram jakter vi eksepsjonelle, unge personer som avslutter en mastergrad i løpet av 2022.

Ønsker du å være med å forme Lyse-konsernet for fremtiden, samtidig som du får anledning til å jobbe med noen av vår tids mest spennende temaer innen grønn energi, telekom, infrastruktur og digitalisering?

I graduateprogrammet har du stor anledning til å påvirke hvordan selve programmet ser ut siden dette tilpasses hver enkelt kandidat. Programmet vil gå over 2 år og du vil få anledning til å jobbe med 2-4 områder som er kritiske for konsernet. Du vil få tildelt en mentor blant ledere i konsernet, og etter at programmet er ferdig vil du være godt posisjonert for å ta en viktig rolle i Lyse videre.

I år ser vi spesielt etter kandidater med utdanning og interesse innenfor kraft og elektroteknikk og teknologi. Om du har interesse for kraft og elektroteknikk  – søk på denne stillingen, ellers finner du tilsvarende stillingsannonse for graduate teknologi.

Områder du vil jobbe med:

Som graduate kraft og elektroteknikk vil du jobbe med ulike problemstillinger innenfor konsernet. Aktuelle problemstillinger kan være:

  • Balanse mellom tilgang og forbruk av kraft
  • Elektrifiseringsprosjekter i regionen
  • Styring av effekt og energi

Egenskaper vi vektlegger:

Vi ser etter personer som avslutter mastergradsstudium i 2022 eller som har maks 1 års relevant arbeidserfaring etter fullført mastergrad. Karakterer hos oss er ikke alt, men de inngår i totalvurderingen, så legg disse med som vedlegg til søknaden.

Du har eksempler og erfaring med å ta initiativ, ledelse og/eller personlig pågangsmot, gjerne fra fritidsaktiviteter eller lignende, samt stor arbeidskapasitet.

Arbeidsspråket i Lyse er norsk og du bør ha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

  • du har sterke analytiske egenskaper
  • du er proaktiv, selvgående og nysgjerrig og tar eierskap for dine oppgaver
  • du er en relasjonsbygger med god evne til samarbeid og ser helheten i det du gjør
  • du har et genuint ønske om å lære og å utvikle deg selv
  • du er strukturert og har gode formidlingsevner
  • du identifiserer deg med våre verdier Modig, Ansvarlig, Tydelig og Lagspiller, og du har en genuin interesse for å utgjøre en forskjell – det være seg for kunden, klima, regionen eller selskapet

 

SØK HER