GK – Prosjektutvikler Inneklima/VVS – 2022

Ønsker du å utvikle de beste og mest energieffektive løsningene for fremtidens bygg?

Vil du være med på å gjøre GK til et klimaforbilde? Vi ser etter en prosjektutvikler innen ventilasjon/VVS som er over middels interessert i å holde seg oppdatert på ny kunnskap om tekniske energiløsninger i bygg. I GK vil du oppleve dyktige og engasjerte ledere som ser deg, bryr seg og hjelper deg frem. ​I GK vil du være tett på spennende kunder, ny teknologi og morgendagens løsninger, løsninger som gjør deg bedre. Blir du bedre, blir vi bedre. ​

I Bergen har vi jobbet med mange spennende oppdrag i den siste tiden, eksempelvis Bergen rådhus, Fylkeshuset, Barne- og ungdomssykehuset Haukeland, Stavanger Universitetssykehus og Nye Førde Sjukehus. Vil du være med å utvikle våre neste prosjekter? Vi ser for oss at du evner å bygge tillit og gode relasjoner til ulike aktører, samtidig som du også besitter en viss faglig tyngde innen inneklima/VVS og er interessert i å forstå helheten av en totalteknisk leveranse. Kanskje har du noe erfaring innen rådgivning, prosjekteringsledelse og salg eller er helt nyutdannet. Vi trenger deg som er en god relasjonsbygger med sterk faglig interesse, og som vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner. Hvis du vil være i et fremtidsrettet selskap hvor din utvikling teller, da er kanskje du neste generasjon i GK?​

Arbeidsoppgaver:

 • Skaffe og utvikle prosjekter med hensyn til riktig teknisk og økonomisk standard
 • Prosjekteringsledelse i forbindelse med solgte prosjekter, samt noe deltagelse i utførelsesfasen.
 • Ansvar for å bygge faste og gode relasjoner mot eksisterende og nye kunder, leverandører og samarbeidspartnere
 • Rapportering og budsjettering
 • Sørge for at arbeid utføres i henhold til kvalitetssikring og systemer

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Ingeniør/Sivilingeniør innen energiteknologi/energi- og miljø/inneklima/VVS
 • Gjerne rådgiverbakgrunn
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Relasjonsbygger

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi kan tilby:

 • En interessant stilling i et selskap i utvikling
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Hyggelige kollegaer og ett tverrfaglig godt miljø
 • Kurs og etterutdanning
 • Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
 • Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
 • Bil- og telefonordning

SØK HER!