Bane NOR Sommerjobb Eress Analytiker

Bane NOR enhet Energi søker etter Eress analytiker for sommerjobb 2019.

Bane NOR enhet Energi leder etableringen og er ansvarlig for driften av Erex. Dette er et felles system for avregning av energi til tog som benyttes av jernbaneforvaltningene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Sveits, Nederland og Belgia. Prosjektet er teknologisk, systemmessig og konseptuelt banebrytende, og åpner for helt nye muligheter inne måling, avregning og oppfølging av energiforbruk for tog.

Samarbeidet er organisert i det europeiske partnerskapet Eress. Både Eress og Erex har vakt betydelig interesse i Europa. Målsetningen er å få flere europeiske land med som partnere i Eress. For mer informasjon, se: www.eress.eu.

Vi søker deg som er interessert i å jobbe med analytiske oppgaver i krysningen mellom økonomi, teknologi og energi i en internasjonalt orientert virksomhet for sommerjobb som Eress analytiker sommeren 2019.

 Søknadsfrist:
22.04.2019
 Arbeidsgiver:
Bane NOR SF
 Stillingstittel:
Sommerjobb Eress Analytiker 2019
 Heltid / Deltid:
Heltid
 Stillingsprosent:
100
 Webcruiter-ID:
4055683238
Arbeidsoppgaver

Validering, analyse og kontroll av energidata fra tog i landene som benytter Erex
Analyser av energiforbruk og energikostnader for tog

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som er student på høyskole eller universitet, fortrinnsvis innenfor energi, økonomi eller teknologifag.
Du har god kjennskap til og erfaring i bruk av ulike dataverktøy. Det er en forutsetning at du er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig. Dette gjelder både på norsk og engelsk.
Personlige egenskaper
Det legges vekt på at du er resultatorientert og nøyaktig, og har gode samarbeidsevner. Dessuten arbeider du selvstendig, strukturert og effektivt i tillegg til å ha et analytisk blikk.
Vi tilbyr
Varierte og spennende arbeidsoppgaver.
Et profesjonelt, hektisk og godt arbeidsmiljø.
Internasjonalt orienterte oppgaver
Sentralt beliggende arbeidsplass på Schweigaards gate 33  i Oslo sentrum
God opplæring

 

Map

Schweigaardsgate 33, 0191 Oslo
Norge
Dyre Martin Saxrud Gulbrandsen
Leder Marked
 91655640
 Dyre.Martin.Saxrud.Gulbrandsen@banenor.no

 

Bane NOR er et statsforetak og planlegger, bygger ut og driver det nasjonale jernbanenettet. Vi styrer togtrafikken og forvalter og utvikler all jernbaneeiendom. Bane NOR skal levere et velfungerende, pålitelig og sikkert transportsystem og legge til rette for trafikkvekst ved å utvikle knutepunkter og godsterminaler. Konsernet har om lag 4 500 ansatte og hovedkontor i Oslo.