Hafslund Nett Sivilingeniør Drift


Vil du bruke din tankekraft og arbeidskraft til å sikre strømforsyningen til 1,7 millioner mennesker?

Hafslund Nett AS

Alle våre kunder har blitt vant til å ta sikker strømforsyning som den største selvfølge, noe vi er stolte av. Det å planlegge og lede alle koblinger i Hafslund Nett sitt distribusjonsnett i Oslo, Akershus og Østfold, er ikke et ubetydelig ansvar. Det bør gå lang tid mellom hver gang strømmen går, og det er langt fra tilfeldig at vi har en leveringssikkerhet på 99,99 prosent. Takket være den iherdige innsatsen og arbeidskraften til blant annet avdeling Drift DN sørger vi for at over 1,7 millioner mennesker har strøm i kontakten døgnet rundt, hele året.

Som sivilingeniør i avdeling Drift DN vil du i hovedsak jobbe med å optimalisere nettdriften. Dette innebærer blant annet å varsle kunder ved planlagte arbeider i nettet og sikre god risikostyring/optimalisering med hensyn til ressurshåndtering ved avbrudd. Du vil delta i ulike utviklingsprosjekter innen nettdrift, og være med på implementering og videreutvikling av nytt driftskontrollssystem.

Vi har et miljø som kontinuerlig ser etter muligheter for forbedring og effektivisering av nettdriften. I stillingen blir dine innspill til videreutvikling av våre arbeidsprosesser og systemer et viktig fokusområde. For å hjelpe deg, får du i tillegg til kompetente og hyggelige kolleger, tilgang til noen av de mest moderne systemene som finnes innen bransjen. Som du sikkert skjønner, er det langt fra tilfeldig at strøm ses på som en selvfølge.

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Ulf Petter Solli for en uforpliktende prat. Vi ser for oss oppstart i midten av august 2019.

Vi ber om at du du legger ved vitnemål og eventuelle attester til din søknad.
Det vil bli foretatt bakgrunnssjekk inkl. kredittsjekk iht. kraftberedskapsforskriften av aktuelle kandidater. 

Vi gleder oss til å motta din søknad!

 Søknadsfrist:
24.03.2019
 Arbeidsgiver:
Hafslund Nett AS
 Sted:
Oslo
 Stillingstittel:
Sivilingeniør Drift DN
 Heltid / Deltid:
Heltid
 Ansettelsesform:
Fast
 Stillingsprosent:

100

Arbeidsoppgaver
 • planlegge koblinger i nettet
 • lede planlagt koblinger og feilretting i høy- og lavspenningsnettet
 • ajourføre/dokumentere IKT-systemer og driftssentralsystemer
 • teknisk tegning, oppdatere i driftssentralsystem ved endringer i nettet
 • implementering og videreutvikling av nytt driftskontrollsystem
 • forbedringsarbeid og prosjektdeltakelse innen nettdrift
Kvalifikasjoner
 • sivilingeniør med fordypning innen elkraft eller lignende
 • god forståelse og interesse for IKT/IT
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne
Vi tilbyr
 • spennende, meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver hos en viktig samfunnsaktør og i en bransje i stor endring
 • et høykompetent, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø hvor vi jobber sammen for måloppnåelse og utvikling
 • konkurransedyktige betingelser
 • gode utviklingsmuligheter i et ambiøst og fremoverlent selskap
Map

Noreveien 26, 0379 Oslo
Norge
Ulf Petter Solli
Avdelingsleder Drift DN

 93418103

Søk her

 

Hafslund Nett AS er landets største nettselskap og det fjerde største nettselskapet i Norden. Alle våre kunder i Oslo, Akershus og Østfold skal kunne oppleve sikker strømforsyning som den største selvfølgelighet, akkurat som de har gjort i over 125 år. Det skal de fremover også, selv med den omfattende elektrifiseringen av Norges eneste storby.

Selskapet eier og har ansvar for drift, vedlikehold og investeringer i regionalnettet og størstedelen av distribusjonsnettet i dette området. Hafslund Nett sin driftssentral styrer, overvåker og optimaliserer strømnettet til 1,7 millioner mennesker. Overført energi i nettet er om lag 22 TWh per år. Nettet oppgraderes løpende basert på moderne teknologi for å opprettholde en driftssikkerhet som er blant de beste i Norge.

 

Hafslund Nett har over 400 ansatte og hovedkontor på Skøyen i Oslo. Våre medarbeidere jobber med utvikling, innføring av ny teknologi, omfattende digitalisering, stadig innovasjon og kontinuerlig forbedringer.

Selvfølgelig, men langt fra tilfeldig.