COWI Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør VVS Trondheim

Søknadsfrist: 03/03/2019 – Norway – Sted: Trondheim – Buildings

Er du nyutdannet sivilingeniør/ingeniør i 2019? Ønsker du raskt å bruke fagkompetansen din innen varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk i noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengige av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiv og kunnskap. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

De siste årene har byggebransjen hatt et økt fokus på energi, miljø og digitalisering, og VVS-bransjen er inne i en spennende utvikling. Vi er opptatt av innovasjon og verdsetter derfor den faglige utviklingen høyt. Vi var tidlig ute med å satse på bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og har jobbet med noen av verdens største og mest avanserte BIM-modeller. Vi har også et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med rundt 180 medarbeidere samlet i COWI Norge.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen ulike VVS-tekniske anlegg, undervisningsbygg, næringsbygg, næringsmiddelindustri, industrianlegg og helsebygg. Med et stort spenn i prosjekter, både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss få meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. Vårt fagmiljø er opptatt av å ivareta kundens og brukernes behov gjennom å designe energieffektive anlegg og godt inneklima.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Beregning og dimensjonering av VVS-tekniske anlegg
 • Tidlig fase rådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter
 • Simulering av energibruk og inneklima
 • Design av VVS-tekniske anlegg

DU LÆRER RASKT, DELER KUNNSKAP OG ER INITIATIVRIK

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og som ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor-/Mastergrad innen relevant fagområde
 • Gode akademiske resultater
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk.
 • Interesse for BIM

COWI SOM ABREIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss: vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 03.03.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer/Høst 2019, eller etter avtale.

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktperson: Magnus Svinndal Lorentsen (Seksjonsleder VVS), tlf: 911 63 910, e-post: mglo@cowi.com