COWI Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør Bygg Trondheim

Søknadsfrist: 28/02/2019 – Norway – Sted: Trondheim – Buildings

Er du nyutdannet ingeniør i 2019? Vil du raskt få brukt fagkompetansen din innen Bygg på noen av Norges mest komplekse og utfordrende prosjekter? Vi søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

COWI er nå på jakt etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger. Du synes ikke ordet digitalisering virker skremmende og tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du elsker formler, matematikk og å grave deg ned i komplekse, faglige problemstillinger. Du synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt rause og inkluderende arbeidsmiljø. Du dyrker dine interesser både på jobb og på fritiden. Du er opptatt av å forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Kjenner du deg igjen i en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg!

UTVIKLE DEG SAMMEN MED DYKTIGE OG HYGGELIGE KOLLEGAER

Som prosjektingeniør er dine primæroppgaver prosjektering og rådgivning av konstruksjoner av bygg, analyser og beregninger samt utarbeide tegningsmodeller i Revit Structure. Du jobber tett sammen med en senior i en prosjektgruppe og etter hvert får du ansvar for enfaglige oppdrag. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med i din leder.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen byggeteknikk/konstruksjonsfag.
  • Gode ferdigheter innen statikk og betongdimensjonering.
  • Gode akademiske resultater.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 28.02.2019. Søknad må inkludere CV, søknadsbrev og karakterutskrifter for å bli vurdert.

Oppstart: Sommer/Høst 2019, eller etter avtale.

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktperson: Håkon Dahle (Seksjonsleder), tlf: 920 92 121, e-post: HD@cowi.com.