E-CO Produksjonsplanleggere

Vi søker nå etter produksjonsplanleggere til energidisponeringsenheten. E-CO Energi er i en spennende vekst- og utviklingsperiode. Selskapet har et ledende kompetansemiljø innen energidisponering og avdelingen har 20 medarbeidere. Som produksjonsplanlegger vil du være en del av et engasjert, tverrfaglig team innen et av selskapets satsningsområder.

Energidisponering har ansvar for produksjonsoptimalisering, krafthandel, risikostyring, markedsanalyse samt hydrologi/meteorologi. Mer fornybar energi som vind og sol vil gi raskere endringer enn dagens produksjonsmiks, og vil kreve nye markedsløsninger. For å møte de nye utfordringene vil ny teknologi som ML/AI være sentral. E-CO Energi har som mål å være i front på dette området.Stillingene vil inngå i et team som skal ivareta de nye mulighetene som tettere integrasjon mot kontinentet gir. Som produksjonsplanlegger vil du være en del av et engasjert, tverrfaglig team innen et av selskapets satsningsområder.

Oppgaver og ansvar:

  • Ansvar for kortsiktig produksjonsplanlegging og handel i fysiske markeder som integreres stadig mer mot nordiske og europeiske markedsløsninger
  • Ta aktivt del i kontinuerlig forbedringsarbeid basert på ny teknologi
  • Oppfølging av kraftproduksjon og markedstilslag mot eSett/Elhub
  • Delta i videreutvikling av modeller og automatiseringsprosesser for å være i forkant av nye markedsløsninger
  • Stillingen har en operativ rolle og vil inngå i en turnus som bl.a. innebærer noe forskjøvet arbeidstid og helgevakter

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker allsidige kandidater med interesse for energibransjen, hvor modeller og verktøy brukes for å sikre optimal produksjon. Arbeidet er til tider hektisk og vi legger derfor vekt på fleksibilitet, struktur og engasjement. For øvrig søker vi følgende kvalifikasjoner:

  • Teknisk/naturvitenskapelig utdanning på høyskole-/universitetsnivå
  • Faginteresse energi, IKT og gjerne kombinert med noe økonomisk bakgrunn
  • Noe relevant erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert

Personlige egenskaper

Vi søker kandidater som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og evner å skape gode relasjoner på alle nivåer. Selvstendig, nøyaktig og løsningsorientert er viktige egenskaper.

Vi tilbyr:Stillingen byr på spennende utfordringer i et uformelt og dedikert, faglig miljø. Vi tilbyr gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i en fremtidsrettet bransje. Konkurransedyktige betingelser inkludert lønn, bonusordning, pensjons-, forsikringsordninger og velferdstilbud. Arbeidssted: C. J. Hambros plass 2c (ved Tinghuset).

Er dette interessant for deg?

Ta gjerne uforpliktende kontakt med gruppeleder produksjonssentral Geir Jevnaker, 959 79 106, geir.jevnaker@e-co.no. Søknadsfrist 4.1.2019.

Søk på stillingen

 

E-CO Energi er Norges nest største kraftprodusent med kraftverk i Aurland, Hallingdal, innlandet og Østfold. E-CO Energi er en del av konsernet Hafslund E-CO. Med en årlig middelproduksjon på ca. 13 TWh produserer E-CO Energi fornybar kraft tilsvarende energiforbruket til 650 000 husstander.