NTE Traineestilling

Er du ferdig med mastergraden din til sommeren og lurer på hva du skal ta deg til? Har du lyst på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett av Norges største energiselskap? Da kan en ett-årig traineestilling i NTE være midt i blinken for deg. NTE tar hvert år inn traineer som får unik opplæring og arbeidslivserfaring. Oppstart vil være høsten 2019.

Trainee-programmet er for nyutdannede med minst 5 års utdanning fra universitet/høgskole. Programmet går over ett år, og i løpet av denne perioden skal du ha vært innom flere forretningsområder i NTE. Som trainee får du god faglig og personlig oppfølging med opplæring og praksis i energibransjens utfordringer, nettvirksomhet, produksjon og krafthandel.

Les mer om vår traineeordning på www.ntekarriere.no/karriere/trainee

 

Fylke:
Trøndelag
Jobbtype:
Engasjement
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
16.11.2018
Arbeidssted:
Trondheim og Steinkjer

Kontaktperson:

Hugo Alexandersen
mob: +47 95703966
Hjemmeside:
http://www.nte.no