Undervisningsbygg – Sommerjobb

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom – og utsikt over hele Oslo!

Den travleste byggeperioden er om sommeren når skolene er stengt. For perioden juni til og med august søker vi etter flinke og motivert master/sivilingeniørstudenter innen byggteknisk/energi- og miljø/eiendomsfag. Er det deg? 

Oppgavene vil være varierte og relevante for studenter innen byggteknisk/energi- og miljø/eiendomsfag . Vi har flere store og små prosjekter som skal ferdigstilles til skolestart 2018 og oppgaver knyttet opp mot eiendomsdriften. Avhengig av søkers kvalifikasjoner og erfaring, samt behovet til de enkelte prosjektene vil vi vurdere hvilke prosjekter som vil kunne passe for aktuelle kandidater.

Ønsker du relevant jobberfaring, send oss en søknad!
I tillegg til å fylle ut din CV, skriv noen ord om deg selv og, hvilke områder du interesserer deg spesielt for.
Aktuelle kandidater vil etter endt søknadsfrist bli kontaktet for en samtale.

Kvalifikasjoner

  • Student innen bygg, tekniske fag og facilty management, fortrinnsvis masterstudent/siv.ing.

Personlige egenskaper

  • Det legges vekt på personlige egenskaper og gode samarbeidsevner. Du er nøyaktig, strukturert, selvstendig og serviceorientert

Språk

  • Norsk

For mer informasjon om sommerjobben og hvordan man søker, se https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3618018846&standalone=1&link_source_id=0&hide_back_button=1&culture_id=NB-NO. Søknadsfrist: 28.02.18