Electronova – Sommerjobb

Electronova AS er et rådgivende ingeniørfirma innen elektroteknikk med fokus på samferdsel, næringsbygg og IT-baserte styringssystemer. Electronova med partnerselskaper danner et komplett og fremtidsrettet kompetansenettverk. I Norge finnes partnerselskaper i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Bærum, Lillehammer og Trondheim.

Vi søker nå Energi og Miljø-studenter med retning Elkraft eller lignende for sommerjobb 2018. Du bør ha fullført minimum 3 år av studiet. Arbeidsoppgaver omfatter elektroprosjektering av samferdselsprosjekter innenfor vei og t-bane i Oslo. For mer info se www.electronova.no

Firma; Electronova AS

Sted; Sandvika

Stilling; Sommerjobb

Tiltredelse; Etter avtale

Omfang; Heltid

Varighet; 6-8 uker

Stillinger; 1

Kategori; Ingeniøryrker, elektro/SRO

Søknader og eventuelle spørsmål kan rettes til trond.e.kristiansen@electronova.no.

Søknadsfrist: fortløpende.