pikestrøm2

Pikestrøm er EMILs kvinnekor, og ble startet opp høsten 2013. Vi består av ca. 20-30 sangglade, entusiastiske og blide piker fra alle årstrinn, samt en smukk dirigent!

Vi synger et variert utvalg av moderne musikk og egenskrevne tekster, i tillegg til tradisjonelle korslagere. Til tross for å være en av de yngste komitéene til EMIL, er vi allerede et godt etablert studentkor. Vi holder en konsert på slutten av hvert semester, samt noen mindre opptredener i løpet av semesteret. I tillegg arrangeres det selvfølgelig flere sosiale begivenheter for koristene, som hytteturer, fester, korhelger og annet kos!

Ønsker du å være med?

Pikestrøm øver hver onssdag fra kl. 18:00 i Gamle Elektro, og vi har vanligvis opptak på starten av hvert semester. Det er ingen krav til sangbakgrunn, bare at du liker å ha det gøy både med sang, show og i generelle sosiale omstendigheter. Og ja, vil være med å skape vakre toner med andre sangglade piker. Erfaringen i koret er spredt, fra de som har sunget i kor i mange år, til de som foreløpig bare har en karriere fra dusjen. Det viktigste er at du har lyst til å lære. Pikestrøm kan få alle til å synge!

Ønsker du at vi skal opptre på ditt arrangement?

Vi tar selvsagt på oss underholdningsoppdrag. Vi er nemlig veldig glad i å opptre! Send en henvendelse til pikestrom@gmail.com.

Pikestrøm under vårkonserten 2016

Kontakt: pikestrom@gmail.com

Instagram: @pikestrom

Lik oss på Facebook!

Styret
Leder (Moder Jord): Sara Munz-Kløve, e-post saramunz@gmail.com, tlf. 93093538
Nestleder (Søster Sol): Annagha Mital, e-post mital.annagha@gmail.com, tlf. 92526509
Økonomiansvarlig (Tannfeen): Hannah Magnussen, e-post maghanna@online.no, tlf. 47658844
Tur- og festansvarlig: Maren Evensen, e-post marenevensen93@gmail.com, tlf. 99407474
PR-ansvarlig: Aurora Retterstøl, e-post aurora.retterstol@hotmail.com, tlf. 980 60 667
Musikkrådsleder: Anita Ulvestad, e-post anita.ulvestad95@gmail.com, tlf. 990072407