miljøkom

En herlig linjeforening som EMIL må vel ha en miljøkomité? Og det er dette EMIL-MiljøKom er: EMILs grønne komité. Helt siden 1998 har vi sett på oss selv som EMILs gode samvittighet, som prøver å få studentene til å tenke litt mer miljøvennlig samtidig som vi ønsker at de skal få oppleve en fantastisk god studietid.

Gjennom årene har vi hatt mange ulike aksjoner, og en del av disse har blitt til fine tradisjoner, som vi koser oss med hvert år. En av aksjonene som har gjort MiljøKom mest ”kjent” utenfor EMIL er ”ett-tørk-er-nok”-aksjonen, som vi har på toaletter rundt omkring, både på skolen og andre steder.

ett tørk er nok

En av våre koseligste tradisjoner er juleverkstedet, som vi arrangerer for EMIL-studenter hver jul. Der gjør vi julen litt mer miljøvennlig mens vi har nyter et hyggelig avbrekk fra eksamenslesingen. Vi håper vi ser deg der i år, og kanskje du også har lyst til å være med å arrangere? Vi arrangerer også eksamensgrilling i eksamensperioden på våren!

Vi er også med på å arrangere Klimadagen, et arrangement med fokus på hvordan man kan bruke utdanningen til noe som gagner miljøet. Her holdes spennende motivasjonsforedrag, presentasjoner og sofasamtale med bedrifter som har en god miljøprofil. For å kunne fortsette å arrangere Klimadagen trenger vi nye, engasjerte medlemmer!

Vi har også flere arrangementer som fokuserer på å gi studenter et smil om munnen, og kanskje senke skuldrene litt i en ellers stressende studiehverdag, som Bare-være-dagen.
Under Karrieredagene er det veldig stort fokus på karriere og det som kommer etter studiene, men vi i MiljøKom vil gjerne at man skal kunne puste litt ut, stresse ned, og leve litt her og nå.
Derfor setter vi opp et telt hvor man kan komme på besøk og, ja, bare-være. Vi frister selvsagt med noe godt både å spise og drikke, og har veldig lyst på selskap O:)

Dersom du har noen spørsmål, eller synes dette høres ut som en komité for nettopp deg, er det bare å ta kontakt med oss. Si også ifra dersom du ønsker informasjon om møter og ting vi finner på. Du finner oss på facebook,
vi snakkes!

MiljøKom-leder: Ella Øxnevad
Kontakt: ellago@stud.ntnu.no / 90535014

Økonomiansvarlig: Jenny Hellerud
Kontakt: Jenny-helle@hotmail.com / 97028273