lydkom

LydKom er en gruppe med lydnerder som synes høyttalere , lyskastere og mikrofoner er gøy, og har som hovedfunksjon å administrere EMILs lydutstyr.

Det vil i korttekst si, vil du bruke EMILs anlegg er det bare å ta kontakt med oss, så fikser vi det. I tillegg er LydKom rådgivende organ på hva slags teknisk utstyr EMIL bør investere i, samt gir opplæring og råd til bruk av utstyret. LydKom kan også komme med tips om hva en trenger til større produksjoner, som for eksempel litt større fester, konserter eller revyer.

Merk: Ønsker du å bruke noe av EMILs lydutstyr SKAL dette bookes via LydKom. Dette for å forhinde at noen planlegger å bruke det når det allerede er i bruk av andre. Dette har skjedd…

Være med i LydKom?

LydKom trenger engasjerte (must!) og tekniske (ikke et must, dette kan læres) medlemmer, og kjører et ekstremt høytidelig opptak plutselig.

Lei av å vente på det ekstremt høytidelige opptaket? Send en ekstremt høytidelig og seriøs søknad til lydkom@emilweb.no hvor du forteller hvorfor du har lyst å være med i denne eksklusive komiteen, så ser vi hva vi får til.

Om dette virker som bortkastet tid, huk tak i et LydKom-medlem og gi en ekstremt høytidelig og velformulert pitch.

 

Kontakt LydKom 

Send mail til lydkom@emilweb.no

eller,

ta direkte kontakt med leder i LydKom, Even Sørhaug på facebook eller telefon (91608774)

 

Hvem kan booke anlegg?

Anlegget er tilgjengelig for bruk for alle EMILs komiteer. Komiteer som dekker hele linjeforeningen (type FestKom) har prioritet. Fullstendige retningslinjer for bruk vil bli lagt ut etter hvert.

Noe av EMILs lydutstyr er tilgjengelig for andre. Dette gjelder blant annet mygger.

 

Hva har EMIL av lydutstyr?

Enkelt: 2 (aktive) topper, 2 høyttalerstativ, 2 mikrofoner, 6 trådløse mygger,  1 stort digitalt miksebord, 1 lite analogt miksebord, 1 kabel for å koble til mobil/pc, div signal- og strømkabling,

 

Litt mer avansert:

2 stk Yamaha DRX15 m/trekk

2 stk tripod høyttalerstativ (max 50 kg)

1 stk Yamaha LS9-16

1 stk Soundcraft EFX12

1 stk Shure SM58E m/stativ

1 stk Shure SM57 m/stativ

6 stk Sennheiser G3 med HS1-w bøyler

1 stk stereo XLR han- minijack, 2 m

en haug  XLR han – XLR hun

Leder: Even Sørhaug
Kontakt: lydkom@emilweb.no