energifk

Energi FK ble etablert i 2008 som fotballklubb for Energi og Miljø-studentene. Høsten 2012 ble det også opprettet et damelag, og i 2016 et 7er lag på herresiden. Klubben teller nå 3 lag og rundt 70 aktive medlemmer.

Utenom trening og kamp så er lagene og hele klubben en sosial gjeng som gjennom semesteret arrangerer fester, fotballkvelder, pokerkvelder etc, etc. Å være en del av klubben er en unik mulighet til å skaffe seg venner på tvers av klassetrinnene.

 

 

 

Herrelaget spiller i «Studentligaen», arrangert av Trondheim Studender Fotball Forening (se www.tsff.no), som er en egen liga kun for studentlag. Her møter vi hovedsakelig lag fra andre linjeforeninger på Gløshaugen, men også et par lag fra NTNUI, BI,  Handelshøyskolen, og fra Dragvoll. De trener som regel 2 ganger i uken i tillegg til kamp, og har ca 35 aktive medlemmer, hvor alle årstrinn er representert!

Jentenelaget spiller 7er-fotball i studentligaen for jenter, organisert av Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. De teller rundt 20 aktive medlemmer, og trener ca en gang i uken. Kampene spilles i helgene. Utenom fotballen har laget også meldt seg på andre lagidretter slik som innebandy og futsal.

Herrer 7er spiller i 7dentligaen, som er en liga for studentlag organisert av Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Laget er ment som et lavterskeltilbud til fotballglade EMIL studenter som ønsker en litt roligere tilnærming til fotballen. Her trenes det omtrent en gang i uken, og kampene spilles i helgene.

Hjemmebanen vår er på kunstgresset i Dødens Dal.

 

Ta kontakt dersom du er interessert!

Facebook: http://www.facebook.com/energifk

Leder/kontaktperson herrelagene:
William Flesland Blytt
E-post:  williafb@stud.ntnu.no
Telefon: (+47) 90597344

Nestleder/kontaktperson damelaget:
Sofie Barmen Stein
E-post: sofiebst@stud.ntnu.no
Telefon: (+47) 46930320

Økonomiansvarlig:
Suthan Raja
E-post:
sivasuthan98@gmail.com
Telefon:
(+47)  98877665