Foredrag med EMIL-alumni Øyvind Vessia

Når:
oktober 12, 2018@12:15 pm-1:00 pm
2018-10-12T12:15:00+02:00
2018-10-12T13:00:00+02:00
Hvor:
A3

FAGLIG ARRANGEMENT INVITERER TIL FOREDRAG MED EMIL-ALUMNI
Øyvind Vessia er tidligere EMIL-student og tar turen tilbake til Trondheim i forbindelse med EMILs 20-årsjubileum. I den anledning han han sagt seg mer enn villig til å dele sin erfaring om energiplanlegging i EU og hvordan han drar nytte av EMIL-graden sin i jobben, med interesserte EMIL-studenter. Temaene han skal dekke er nærmere bestemt:
– “Hva bruker jeg fra EMIL i daglig jobb?”
– “Hva angrer jeg på fra studenttiden?”
– “Hva brakte meg til Brussel og jobbe med EU energipolitikk?”
– “Hvordan jobber en lobbyist med bakgrunn fra EMIL?”
– “Hva diskuteres av energisaker i EU som er relevant for oss?”

Foredraget finner sted nå på fredag 12. oktober, og er åpent for alle trinn. Det begynner 12:15 i A3 (Handelshøyskolen) og varer i ca. 30 minutter. Vi stiller med kaffe, så ta med lunsjen din og lær mer om en av de mange tingene man kan gjøre med en mastergrad fra Energi og Miljø. Det vil bli mulighet for å snakke med Øyvind og stille spørsmål etterpå. Foredraget er åpent for alle trinn.
NB: Avhengig av antall interesserte/påmeldte kan det hende at foredraget holdes i et annet auditorium. Dette vil de påmeldte i så fall få beskjed om på mail.

Meld deg på her.

Kort om Øyvind Vessia:

Øyvind ble uteksaminert fra EMIL i 2006 etter å ha gått det som nå er “Energianalyser og planlegging” på midtlinjen (Energiplanlegging og miljøanalyse). Etter studiet jobbet han først som «energitrainee» i Sintef, og så NVE og Statnett. Etter et kort opphold hos IAEA i Wien, jobbet han så EU-kommisjonens forbynaravdeling i 7 år. Siden 2016 i har han jobbet i Ørsted i Danmark.