Rebusløp med Multiconsult

Arrangementet begynner med en presentasjon av bedriften i kjelleren på TAG kl. 17.00, der du har mulighet til å bli bedre kjent med Multiconsult sine virksomheter. Deretter er det duket for bespisning på TAG før det blir rebusløp på Trondheims barer. Her kan du være med på Beat-for-beat på TAG, quiz på Bror, og mimeleken på Alma’s. Det er med andre ord mye moro å glede seg til, og gode muligheter for å bli kjent med representantene fra Multiconsult. Kvelden avsluttes med afterparty på Boxer i kjelleren på Alma’s.

Rebusløpet arrangeres i samarbeid med Teknologiporten, og påmelding skjer gjennom TP her: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/590/ 

Påmeldingen åpner torsdag 6. september kl. 12.00.
Siste frist for å melde seg av er onsdag 12. september kl.12.00.

 

Informasjon om bedriften:

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2500 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt.
https://www.multiconsult.no/