Bedpress ECT

ECT inviterer 4. og 5. klasse til bedriftspresentasjon torsdag 11. oktober klokken 17.15 i El4. Etter presentasjonen vil det bli servert Graffi Grillfest Original  og drikke på Graffi Solsiden.

Påmeldingen åpner 4. oktober klokken 12:00. Fristen for av/påmelding er onsdag 10. oktober klokken 12:00. Det er 40 plasser på bedriftspresentasjonen.

Om bedriften:

ECT er Norges største selvstendige rådgivende ingeniørfirmaer innen elektroteknikk. Siden firmaet ble etablert i 1988 har vi vokst kontinuerlig og teller i dag over 110 medarbeidere, fordelt på våre kontorer i Drammen, Hønefoss, Lysaker, Trondheim, Gol og Harstad.

ECT jobber med å utvikle det elektriske norske samfunnet ved å planlegge smarte løsninger for bygg, industri, energi, jernbane, t-bane, vei og lysdesign. Våre prosjekter spenner seg over hele landet, og vi i ECT er stolte av at vår kompetanse er med på å bygge et Norge som er rustet for fremtiden. Ny teknologi og nye arbeidsformer gjør at vi må legge ned en stor innsats for å følge med. I ECT jobber vi systematisk med kvalitet og kompetanseutvikling for å sørge for at vi hele tiden er i tet.

Store deler av fundamentet for suksess er vår tverrfaglig kompetanse innenfor elektroteknikk – fra telekommunikasjon til høyspenning og en organisasjonskultur som er sterkt tuftet på deling av kompetanse. Vår visjon er: ECT – gjør andre gode!

Vi ønsker fortsatt videre vekst og utvikling. Vi har derfor behov for dyktige nyutdannede ingeniører og sivilingeniører som kan hjelpe oss med dette.