Norconsult – Termisk energi – 2024

Nyutdannede – Termisk energi

Norconsult har i flere år hatt bærekraft som satsingsområde. Med stor faglig bredde og godt inngrep i alle samfunnsrelaterte markedsområder, har vi en unik mulighet til å påvirke vårt samfunn i riktig retning i forhold til en bærekraftig utvikling.

 

Avdeling for Energi og Smartteknologi designer og prosjekterer de desentrale, smarte og bærekraftige energisystemene. Vi finner helhetlige løsninger hvor forbrukeren holder energibehovet sitt på et lavest mulig nivå, samtidig som energisystemene integreres for å ivareta fleksibilitet og gjenbruk. Våre prosjekter er hovedsakelig i Norge og innen markedsområdene energi, industri, bygg & eiendom og vann & avløp.  Våre arbeidsoppgaver er svært varierte, fra generelle energiutredninger og innledende konseptanalyser til detaljprosjektering, kontrahering og byggeoppfølging.  Vår kompetanse og fokus på bærekraftighet skal gi våre kunder kostnadseffektive løsninger med minst mulig karbonfotavtrykk.

 

Avdelingen består i dag av omtrent 50 dyktige personer fordelt i fire undergrupper med god spredning i alder, kompetanse og erfaring. To av undergruppene jobber primært med termisk energiproduksjon, -distribusjon og -effektivisering og det er disse gruppene som nå søker etter flere nyutdannede kandidater som kan bidra til å videreutvikle avdelingen med solid engasjement for desentrale, smarte og bærekraftige energisystemer.

 

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

 

Les om hvordan det er å være graduate: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow—graduate/

 

Kandidatene vi ser etter har utdannelse fra universitet/høgskole med bakgrunn fra ett eller flere av fagområdene termiske prosesser, strømningsteknikk, forbrenningsteknikk eller energi- og miljø.

 

Den riktige kandidaten har i tillegg:

 • Interesse og motivasjon for å videreutvikle dette fagområdet i Norconsult
 • God evne til å kommunisere skriftlig og muntlig på norsk, gjennom rapporter og presentasjoner
 • Trives like godt i store tverrfaglige prosjekter, som i mindre enfaglige prosjekter
 • Målrettet, strukturert, resultatorientert og villig til å ta ansvar
 • Egenskaper til å bidra sosialt på en avdeling med høy trivselsfaktor.

 

Vi kan tilby deg:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Arbeidssted:Sandvika Vestfjordgaten

Søknadsfrist: 23. oktober. 2023

SØK NÅ