Norconsult – prosjekt fornybar energi – 2024

Vi søker prosjektledertalent til fornybar energi og grønn industri!

Norconsult Project Execution (PEX) er en enhet i Norconsult som gjennomfører teknisk komplekse prosjekter innen fornybar energi og grønn industri. Vi er en del av Norconsults tverrfaglige rådgivermiljø innen fornybar energi med over 650 medarbeidere, og har store ambisjoner om vekst.

 

PEX tilbyr et bredt spekter av tjenester innen prosjektledelse, fra utarbeidelse av tidligfasestudier og gjennomføringsstrategier til prosjekt- og kontraktstyring på vegne av byggherre. Vi har en etablert og velutprøvd metodikk for prosjektgjennomføring basert på en digital gjennomføringsmodell der all informasjon er tilgjengelig i samme system i hele gjennomføringsperioden for prosjektet.

PEX er i dag engasjert i prosjekter innen blant annet vannkraft, kraftoverføring, hydrogenproduksjon og landbasert fiskeoppdrett.

 

Det er stor etterspørsel etter våre tjenester og derfor søker vi nå rådgivere med arbeidssted i Sandvika eller Flekke (Sunnfjord).

 

Vi er på jakt etter deg som har stort engasjement for det grønne skiftet og har de personlige egenskapene som trengs for å påta deg ansvarsfulle oppgaver innenfor prosjektgjennomføring. Som del av PEX vil du få sentrale roller og stort ansvar i prosjekter og mulighet til å utvikle deg innen prosjektfaget i et sterkt fagmiljø.

 

Dine arbeidsoppgaver vil være: 

 • Studier og rådgiving knyttet til prosjekter i tidligfase
 • Utarbeide underlag for og deltakelse i anskaffelsesprosesser
 • Oppfølging av prosjekter på kvalitet, fremdrift, kostnad og SHA
 • Etablere og strukturere prosjekter, blant annet håndtering av dokumentasjon, rapportering og fremdriftsplaner.
 • Noe reisevirksomhet må påregnes

 

En ideell kandidat har:  

 • 0-2 års erfaring
 • Relevant mastergrad innen tekniske fag og interesse for fornybar energi og industri
 • Interesse for prosjektfaget
 • Meget gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Tillitsbyggende, systematisk og etterrettelig arbeidsmetodikk

 

Hos oss får du: 

 • Stor autonomi og muligheten til å få en viktig rolle i oppbygningen av et nytt, spennende miljø
 • Direkte påvirkning på samfunnsviktige prosjekter
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT. 

Arbeidssted:Flekkeog Sandvika Kjørbo

Søknadsfrist: 01.10.2023

SØK NÅ