Norconsult – Sommerjobb Energi og Smartteknologi – 2024

Energi og smartteknologi

 

Vi søker nå kandidater til sommerjobb til våre kontorer i Sandvika. Du vil få muligheten til å være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver.

 

Norconsult har i flere år hatt bærekraft som satsingsområde.  Med stor faglig bredde og godt inngrep i alle samfunnsrelaterte markedsområder, har vi en unik mulighet til å påvirke vårt samfunn i riktig retning i forhold til en bærekraftig utvikling.

 

Avdeling for Energi- og Smartteknologi designer og prosjekterer de desentrale, smarte og bærekraftige energisystemene.  Vi finner helhetlige løsninger hvor forbrukeren holder energibehovet sitt på et lavest mulig nivå, samtidig som energisystemene integreres for å ivareta fleksibilitet og gjenbruk. Våre prosjekter er hovedsakelig i Norge og innen markedsområdene energi, industri, bygg & eiendom og vann & avløp.  Våre arbeidsoppgaver er svært varierte, fra generelle energiutredninger og innledende konseptanalyser til detaljprosjektering, kontrahering og byggeoppfølging.  Vår kompetanse og fokus på bærekraftighet skal gi våre kunder kostnadseffektive løsninger med minst mulig karbonfotavtrykk.

 

Avdelingen består i dag av omtrent 50 dyktige personer fordelt i fire undergrupper med god spredning i alder, kompetanse og erfaring.

Vi ser nå etter studenter til sommerjobb innen:

 • Termisk energiproduksjon
 • Termisk energidistribusjon
 • ITB og Smartteknologi
 • Solenergi og lagring

 

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Bistå med prosjektering av fjernvarme-, energisentraler og solcelleanlegg koblet mot energilagringsystemer.
 • Kartlegge markedet for smartteknologi og komme med gode ideer på løsninger som gir verdi for våre kunder
 • Bistå inn i avdelingen sine forskningsprosjekter

 

For oss er det viktig at du:

 • Har et faglig engasjement
 • Tar initiativ og er en god relasjonsbygger
 • Ønsker å få et innblikk i hverdagen som rådgivende ingeniør

 

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
 • Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Søknadsfrist: 16. Oktober 2023

SØK HER!