Norconsult – Elektroteknikk – 2023

Nyutdannede innen elektroteknikk

Vil du være med på et vinnerlag? Vi trenger deg som har ambisjoner og som vil bidra til videreutvikling innen fornybar energi, smartteknologi, digitalisering og innovasjon innen elektrofaget. Bli med å finne gode bærekraftige løsninger for fremtiden. Vi har Norges største fagmiljø innen rådgivning og prosjektering av elektrotekniske anlegg, og vi ønsker oss minimum 20 nyutdannede til våre hovedkontorlokasjoner i Osloregionen, Drammen og Hønefoss.

 

For at vi skal kunne fortsette å utvikle oss har vi behov for flere unge, engasjerte og initiativrike kollegaer. Vi ser etter deg som ønsker å fortsette og lære, dele av din kunnskap og utvikle faget videre. Du vil få store muligheter til faglig og personlig utvikling i Norges største elektroteknikkmiljø. Søk på en eller flere av kategoriene under:

 

Bli med å bidra til en mer bærekraftig bygg og eiendomsbransje!

Vi jobber med både i eksisterende og nye bygg.
Arbeidsoppgavene er prosjektering og rådgivning innen elektroteknikk, EKOM og automasjon i bygg, med fokus på bærekraftige og energieffektive løsninger. Oppdragene varierer over et bredt spekter av prosjekter innen blant annet næringsbygg, undervisning, helse og omsorgsbygg, hotell, idrettsanlegg og parkeringsanlegg inkludert ladeanlegg for el-biler.

Bli med å forme fremtidens bærekraftige samferdselsanlegg

Vi designer og prosjekterer alle elektrotekniske installasjoner for alt fra de største samferdselsprosjektene innen vei og gate, jernbane og sporvei, lufthavner, havner og farleder, til mindre infrastrukturprosjekter for privat- og offentlig sektor. Vi jobber med ulike entrepriseformer, fra utførelse- til totalentreprise og samspillsentrepriser.

 

Vi har ambisiøse mål i dette landet og vi er en ledende rådgiver innen elektrifisering.

 

Vær med å forme fremtidens kraftsystem innen Fornybar Energi og det grønne skifte! Vi arbeider med systemanalyser og kraftsystemutredninger, planlegging og bygging av elektriske produksjon og nettanlegg. Oppdragene variere fra tidligfase beregninger og detaljprosjektering av elkraftanlegg til oppfølging i byggefasen.

Bli med å forme norsk bærekraftig Industri for fremtiden

Verdiskapende industri er det vi skal leve av her i landet. Vi jobber i alle faser av prosjektering og rådgivning innen alle elektrotekniske anlegg fra høyspent og lavspent forsyning og fordeling, automatisering, instrumentering og kommunikasjon for all type industri. Fra etablert tungindustri til farmasi og næringsmiddel, energigasser, aquakultur, fornybar grønn industri, samt prosess og vannmiljø.

 

Som nyutdannet i Norconsult vil du ta del i Norconsult sin Elektrorådgiverskole for nyutdannede. Oppstart vil normalt være august 2024.

 

Vi har tro på at tett oppfølging, «learning by doing», sosialt felleskap med andre nyutdannede og systematisk kompetanseutvikling med erfarne medarbeidere er nøkkelen for at du som nyutdannet skal trives hos oss.

 

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

 

Vil du vite mer om hvordan det er å være en av våre graduates? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow—graduate/

 

For oss er det viktig at du:

 • Har MSc/BSc innen elektroteknikk/elkraft og/eller automatisering/IKT
  eller Fagskolekandidat med Fag/BIM kompetanse
 • Har 0-3 års erfaring
 • Er god til å formulere deg muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
 • Har et ønske om å bidra til faglig og personlig utvikling både hos deg selv og de rundt deg
 • Har engasjement!
 • Er genuint interessert i faget
 • Er nysgjerrig, hjelpsom og initiativrik
 • Ser muligheter der andre ser problemer

 

Hos oss får du:

 • Et godt og gjennomarbeidet opplæringsprogram for nyutdannede gjennom Norconsult Academy
 • Kunnskapsrike kolleger i et elektrofaglig, sosialt og hjelpsomt miljø
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid og god overtidsbetaling
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønn og gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

 

Bli med Norconsult inn i framtiden – send inn din søknad i dag!

 

Innsendelse av søknad: Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknadsbrev, hvilke(n) kategori du søker på, CV og vitnemål/karakterutskrift. Legg gjerne med attester, og skriv i søknaden om du har noe preferert arbeidssted.

 

Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader blir vurdert ukentlig.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Arbeidssted: Drammen – Hotvetalléen, Hønefoss, Lysaker – Vollsveien, Oslo – Telegrafenog Sandvika Vestfjordgaten

Søknadsfrist: 16. oktober 2023

SØK NÅ