Norconsult – Elektrorådgiver – 2024

Sommerjobb 2024 – Elektrorådgiver

Sommerjobb elektro ved Hovedkontoret – Bygg og Eiendom, Industri, Energi og Samferdsel

Norconsult ønsker størst mulig læringsutbytte for våre studenter, samtidig som vi ønsker å dra nytte av den ferske kompetansen studentene besitter. Vi mener derfor det er viktig at sommerstudentene får reell erfaring fra vår hverdag som en tverrfaglig rådgiverbedrift.

Norconsult er et godt sted å begynne sin karriere ettersom det innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag og/eller organisasjon.

 

Vi har det største fagmiljøet innen rådgivning og prosjektering av elektrotekniske anlegg. Elektromiljøet i Norconsult jobber med å utvikle det elektriske norske samfunnet ved å planlegge smarte og bærekraftige løsninger for bygg, helsebygg, industri, energi, jernbane, t-bane, vei, havner, flyplass, utvendige anlegg, solenergi og lysdesign.

 

Som sommerstudent 2024 i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Du vil møte engasjerte kolleger, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi har store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer, og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen.

 

Vi søker dyktige fremtidige sivilingeniører/ingeniører innen elektrisk energiteknikk med interesse for høyspent og lavspent kraftforsyning og distribusjon, elektrotekniske installasjoner, elektriske maskiner, automatisering eller generell prosjektering av elektriske anlegg. Hovedkontoret til Norconsult inkluderer flere lokasjoner og aktuell plass for sommerjobb vil være Sandvika, Drammen, Hønefoss eller Lysaker.

 

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Bistand til prosjektering av elektriske anlegg i pågående oppdrag
 • Utredning og rådgivning rundt tekniske løsninger
 • Deltakelse på befaringer og møter
 • Sommerstudentoppgave

 

For oss er det viktig at du:

 • Har et faglig engasjement
 • Tar initiativ og er en god relasjonsbygger
 • Ønsker å få et innblikk i hverdagen som rådgivende ingeniør

 

Som sommerstudent hos oss får du:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
 • Opplæring i våre viktigste arbeidsverktøy inkludert Revit med Magicad
 • I tillegg til sin nærmeste leder, får alle studenter en fadder. Sammen med kollegaene i enheten sørger de for både faglig og sosial oppfølging av studenten gjennom sommeren.
 • Sommerstudentdagen arrangeres i starten av arbeidsperioden (ofte i slutten av juni) hvert år. Dette er en dag hvor vi samler alle sommerstudentene fra hele landet for å bli bedre kjent med Norconsult og hverandre. Dagen består av et faglig innhold med foredrag i kombinasjon med bli-kjent-aktiviteter, og avsluttes med middag, premieutdeling og sosialt på kvelden.
 • Som sommerstudent har du kontakt med både interne medarbeidere, eksterne kunder, leverandører og andre sommerstudenter, noe som gir deg muligheten til å knytte verdifulle kontakter.
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

 

Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

 

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Arbeidssted:Drammen – Hotvetalléen, Hønefoss, Lysaker – Vollsveien, Oslo – Telegrafenog Sandvika Vestfjordgaten

Søknadsfrist: 16. oktober 2023

SØK NÅ