Siemens energy – Prosjektingeniør – 2023

Prosjektingeniør Elektro

 

About the Role

Location
Norway, Vestland, Bergen
Organization
Transformation of Industry
Business Unit
Electrification – Automation – Digitalization
Full / Part time
Full-time
Experience Level
Recent College Graduate

LA OSS SNAKKE OM DEG

Din profil

Vi søker deg som er nyutdannet eller er i ferd med å bli ferdig med mastergrad innen elkraft. Dersom du har erfaring fra maritime systemer og erfaring med elektriske analyser, er dette fordelaktig. Vi vektlegger gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Vi anser det også som en fordel om du har muligheten til noe reising i jobbsammenheng.

 

Dine ansvarsområder

Vi har en ledig stilling som prosjektingeniør i avdelingen for marineløsninger i Bergen. I denne rollen vil du være en del av vårt dedikerte team som jobber med engineering, standardisering og utvikling innenfor marineporteføljen vår. Hovedoppgavene for denne stillingen vil være elektrisk analyse og studier i våre prosjekter og utarbeiding av salgsdokumentasjon. Dette inkluderer analyser som:

  • AC- og DC-analyser (kortslutning, selektivitet, THD, lysbue)
  • Dynamiske analyser (motorstart og stabilitet)
  • Diverse analyser for batterier og drivstofforbruk.

 

Dine muligheter for personlig vekst

Siemens Energy gir deg muligheten til å skape innovative løsninger med ny teknologi. Er du nyutdannet eller har litt erfaring, og ikke kjenner deg igjen i alle punktene ovenfor oppfordrer vi deg likevel til å søke. Vi gir deg målrettet opplæring for at du skal få kompetanse til å utføre spesialiserte arbeidsoppgaver. Du vil være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og får delta i alt fra mindre til store prosjekter, hvor vår moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Siemens Energy har gode karriere- og utviklingsmuligheter, både i inn- og utland. Vi har fleksibel arbeidstidsordning, som blant annet inkluderer avspasering hele julen, påske og alle inneklemte dager. Hos oss er leveranse og produksjon vårt hovedfokus, hvor du arbeider fra vil derfor være en kombinasjon av kontor og hjemmekontor. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø og vi har et høyt fokus på HMS.

LA OSS SNAKKE OM OSS

«La oss gjøre morgendagen annerledes i dag» er Siemens Energy sin forpliktelse til våre kunder og ansatte slik at vi kan skape veien til en bærekraftig fremtid. Bli bedre kjent med oss. I vår forretningsenhet Transformation of Industry tilbyr vi en omfattende digital portefølje av løsninger til olje- og gassektoren og andre prosessindustrier samt roterende utstyr, elektrifisering og løsninger for Subsea-industrien.

 

I denne stillingen vil du jobbe i engineerings avdelingen til Maritime and offshore. Vi jobber med kraftsystemer for marine fartøy som forskningsfartøy, ferger, offshore fartøy og fartøy til fiskeriindustrien. Vi har fokus på grønn energi og er ett av de ledende selskapene som jobber med elektrifisering og lavutslipps løsninger til marine og offshore industrien. En typisk leveranse fra oss inneholder automasjonssystem, remote control system, Energy management system, vår DC tavle, BlueDrive PlusC, digitaliseringsløsning og batteri system. Vi har et miljø med innovative løsninger og ny teknologi med høyt fokus på det grønne skiftet.

 

Klikk på linken under for å lære mer om våre løsninger:

https://assets.new.siemens.com/siemens/assets/api/uuid:36bce2d7-5781-47b2-b26b-954c0db64b35/version:1567605879/bluedrive-plusc.pdf

MER INNSIKT

Skap energi. Vær deg selv.

Heldigvis for oss, er vi ikke alle like. Gjennom mangfold, inkludering og respekt skaper vi energi. Vår samlede kreative energi kommer fra mer enn 130 nasjoner. Siemens Energy verdsetter deg og den du er, uavhengig av din etniske bakgrunn, kjønn, alder, religion, identitet eller funksjonshemming. Vi skaper energi til samfunnet. Hele samfunnet.

Vi utfører bakgrunnssjekk som del av vår rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner: Roald Hope +47 930 35 065

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 17.04.2023

SØK NÅ