Nyutdannet elkraftingeniør – Lyse Elnett AS

Nyutdannet elkraftingeniør?

Lyse Elnett AS

 

Avdeling Nettplan i Lyse Elnett består av nærmere 50 medarbeidere. Avdelingen har ansvaret for nettutvikling og utforming av tekniske planer for infrastrukturprosjekter i Lyse Elnett. Stillingen som Prosjektingeniør Elkraft inngår i gruppen Plan som har ansvaret for prosjektering av elkraft infrastruktur, nettutvikling på distribusjonsnettet samt byggespesifikasjoner til Lyse Elnett AS.
For å styrke vårt team er Lyse på jakt etter dyktige Prosjektingeniører innenfor Elkraft. Stillingen skal sørge for prosjektering av infrastruktur i henhold til gjeldende retningslinjer, med påfølgende avklaringer/tillatelser mot myndigheter, offentlige- og private grunneiere. Stillingen medfører også prosjektledelse av mindre oppdrag.
Arbeidsoppgaver
 • Prosjektere underlag for utførelse for bygging av nyanlegg og modifikasjon av elkraft infrastruktur. Det innebærer prosjektering innenfor de rammer som er gitt av budsjett, standarder og forskrifter.
 • Ansvarlig for valg av teknisk løsning, byggeunderlag, kostnadskalkyle, og mengdebeskrivelser.
 • Prosjektingeniøren vil kunne fungere som prosjektleder i planleggingsfasen i mindre prosjekt, med ansvar for økonomi, fremdrift, teknisk løsning, dokumentasjon, SHA og koordinering av aktiviteter
 • Utforme og følge opp søknader, varslinger, tillatelser i forbindelse med bygging av elkraft infrastruktur.
 • Faglig assistanse mot andre avdelinger i Lyse kan forekomme.
Kvalifikasjoner
 • Høyskole- eller universitetsutdannelse av min. 3 års varighet innen relevant studieretning
 • Gode datakunnskaper
 • Erfaring fra nettvirksomhet
 • Erfaring fra kalkulasjon og planlegging av prosjekter innen elkraft
 • Kunnskap om relevante forskrifter
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk – både skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
 • Blir motivert av å oppnå mål – alene og i team!
 • Lidenskap for faget ditt
 • Liker å være en lagspiller og rollemodell for fagområdet
 • Fleksibel og serviceinnstilt
 • Du er utadvendt, positiv og løsningsorientert
 • Gode kontaktskapende evner
Vil du bli en del av det som vi ser på som regionens mest spennende selskap?

Lyse er en del av folks hverdag. Vi bygger kritisk samfunnsinfrastruktur og utgjør en forskjell i regionen. Hele 10 milliarder kroner har vi gitt i utbytte til eierkommunene våre de siste 10 årene. Verdiene våre er å være tydelige, ansvarlige og modige lagspillere.

Vi kan tilby spennende oppgaver i et godt og uformelt arbeidsmiljø med store muligheter for faglig utvikling. Våre medarbeidere har gode velferdstiltak, ekstra feriedager, gode forsikringsordninger, bedriftsidrettslag, tilgang på firmahytter og mye annet gøy! I tillegg er vi stolt hovedsponsor av Viking fotballklubb og flere andre lokale idrettslag og kulturhus.

Legg ved karakterutskrifter/vitnemål.

SØK HER

Søknadsfrist: 17.03.2020
 Arbeidsgiver: Lyse Elnett AS
 Sted: Sandnes
 Stillingstittel: Prosjektingeniør elkraft
 Stillinger: 2
 Ansettelsesform: Fast
 Heltid / Deltid: Heltid
 Stillingsprosent: 100
Lyse Elnett AS er et av Norges største nettselskaper, og har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av strømnettet i Sør-Rogaland. Selskapet omsetter for 1,4 Mrd, har 150 000 kunder og 350 ansatte. I 2021 flytter selskapet inn i nye moderne lokaler i Sandnes sentrum. Selskapet står foran store investeringer de neste årene for å imøtekomme samfunnets behov for en trygg og stabil strømforsyning. Lyse Elnett er et heleid datterselskap i Lyse konsernet, et industriselskap innen energi og telekommunikasjon.

Lyse Elnett er underlagt offentlighetens bestemmelser. Aktuelle kandidater må påregne bakgrunnssjekk, samt kredittsjekk.