Bedriftspresentasjon med PQA og Gabeltek

Gabeltek og PQA inviterer 5.klasse til bedriftspresentasjon på Bror, onsdag 14.11.2018 kl. 17:00.

Lurer du på hvordan det er å være gründer i kraftbransjen? Håkon Gabrielsen (Gabeltek) og Henrik Kirkeby (PQA) kommer tilbake til studiestedet for å fortelle om deres vei fra sivilingeniørutdannelse til å starte eget selskap. Begge ble uteksaminert fra Gløshaugen i 2013, og startet karrierene sine i Sweco og SINTEF Energi, før de uavhengig av hverandre startet hver sin rådgivende bedrift i 2017. Onsdag kveld neste uke snakker de om hvorfor de valgte å bli grundere, erfaringer med å opprette firma, få sine første kunder, og hvordan få til god drift.

Bedriftspresentasjonen vil foregå på Bror, hvor det også blir tacobuffet og drikke.

Påmeldingen finner du på teknkologiporten.no  07.11. 2018 kl.11:00 (Kun 30 plasser)