Siemens Deltidsjobb i Offshore Marine Centre

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med 350.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har ca 2.000 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Offshore Marine Centre i Trondheim utvikler, tilpasser, bygger og tester nye produkter til marine og offshore applikasjoner. Teknologimiljøet i Siemens Trondheim er unikt, og fungerer som teknologihovedkvarter i Siemens AS. Med over 40 teknologientusiaster innen R&D, og et tilsvarende stort engineering-miljø, har vi et bredt og rikt miljø for nysgjerrige og nyskapende ingeniører.

Student-deltidsjobb i Offshore Marine Centre

Har du startet på høyere teknisk utdanning innen elkraftteknikk eller kybernetikk og går i 4.-eller 5. klasse? Har du lyst til å arbeide med utvikling av kraftomformere og energilager til marine og offshore applikasjoner? Trives du med tekniske utfordringer? Søk deltidsstilling i utviklingsavdelingen for kraftsystemer i Siemens sitt Offshore Marine Centre!

I Power Systems gruppa vil du arbeide sammen med andre utviklingsingeniører i utviklingsprosjekter med fokus på kraft- og kraftelektronikkdesign. Du vil få ansvar for å gjennomføre oppgaver knyttet til utvikling av omformere i forbindelse med energilagring i marine applikasjoner.

Vi trenger studenter som har interesse for elektriske kraftsystemer og energiomforming med fokus på kraftelektronikk og reguleringsteknikk. I tillegg må studentene ha gode samarbeidsevner og arbeide godt i team, men samtidig være selvgående i konkrete oppgaver med oppfølging.

Stillingens arbeidsomfang: 20 % av en fulltidsstilling – tilsvarer 7,5 timer i uka. Oppstart: mandag 28. januar 2019.

Vi utfører bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.

Kontaktperson: Head of Power Systems Hanne Rygg, telefon 916 94 087.

Arbeidssted: Trondheim/Sluppen.

 Søknadsfrist: 18. november 2018

Organisation: Process Industries and Drives

Experience Level: Student (Not Yet Graduated)

Job Type: Part-time