Sommervikar i Electronova

Electronova AS er et rådgivende ingeniørfirma innen elektroteknikk med fokus på samferdsel, næringsbygg og IT-baserte styringssystemer. Electronova med partnerselskaper er blant Norges ledende tverrfaglige kompetansenettverk og tilbyr komplette løsninger innen planlegging, prosjektering og IKT. Høy kompetanse, samhandling, effektivitet, kvalitet og kreativitet er noe av det som kjennetegner oss.

Vi søker nå Energi og Miljø-studenter med retning Elkraft eller lignende for sommerjobb 2017. Du bør minimum har fullført 3 år av studiet. Arbeidsoppgaver omfatter elektroprosjektering av samferdselsprosjekter innenfor vei og t-bane i Oslo.

Firma: Electronova AS

Sted: 1302 Sandvika

Tiltredelse: Etter avtale

Omfang: Heltid

Varighet: 6-8 uker

Stillinger: 1

Kategori: Ingeniøryrker, elektro/SRO

Søknader og eventuelle spørsmål kan rettes til trond.e.kristiansen@electronova.no

Søknadsfrist: fortløpende

 

Stillingsannonse sommervikar 2017

 

logo_en_1400x480