Velkommen til EMILWeb 3.0!

BugKom 12.06.16

– Vi er utrolig fornøyde med hva vi har fått til så langt. Det er har vært en lang prosess hit og BugKom har lagt ned et solid stykke arbeid, sier Erik-Anant Stedjan Narayan, trubadur og ansvarlig for EMILWeb.

Sammen med Henrik Gjemdal, Edvard Rauø Vasdal og Anders Ulfnes i BugKom har Erik-Anant brukt første helg i årets sommerferie til å bringe EMILWeb inn i versjon 3.0.

Etter en trøblete høst for EMILWeb ble det besluttet å avslutte samarbeidet med daværende leverandør Dogu, og ansvaret for webutviklinga ble overført til EMIL.

– Idéen om neste versjon av EMILWeb ble introdusert allerede forrige høst, men vi fikk et ekstra incentiv da sida gikk ned i vår, fortsetter Erik-Anant.

Versjon 3.0 er en nybygging fra grunnen av. I tillegg til et nytt estetisk uttrykk er sida optimalisert for informasjonsflyt og brukervennlighet, både for nye og potensielle studenter, så vel som for de som bruker EMILWeb i det daglige komitéarbeidet.

– Mye er gjort og hovedlinjene er på plass, men arbeidet er langt fra ferdig. Betalingsløsning mangler fortsatt, med mål om å ha det på plass til høsten, men akkurat nå er det tid for sommerferie før evighetsprosjektet griper oss igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *